Contacte
  • Român?
  • ???????
A+ R A-
10 Feb

TUNISIA - destinatie noua a sezonului 2020 ! Zbor direct din Chisinau !

Tunisia, tara in care valurile Mediteranei le intalnesc pe ale Saharei !!!

TUNISIA -  noutatea sezonului 2020!!!
Zbor direct din Chisinau 
Incepand cu 25.05 pana in 16.09.2020
Orar de zbor
Miercuri         KIV 01:30 - 04:30 (airport MONASTIR)
MIR 21:30 - 02:30
Sambata      KIV 03:30 - 06:30 (airport ENFIDHA - HAMMAMET)
     MIR 23:30 - 02:30

Nava EMBRAER   ERJ170 - 76 (locuri)
Pachetele turistice prevad  cazare pentru 6 ,9 si 10 nopti si vor include:
- 6,9,10 nopti cazare
- bilet avia tur retur
- masa in dependenta de regimul de masa ales
- transfer aeroport-hotel-aeroport
- asigurare medicala

!!!Cetatenii moldoveni sunt scutiti de obligativitatea vizei pentru calatorii turistice.Valabilitatea pasaportului  cel putin 3 luni . La intrarea in tara, este obligatorie completarea a unui formular, in care se precizeaza scopul si durata vizitei.

 Tunisia, cel mai nordic stat al continentului Africa, care si-a luat numele dupa capitala Tunis. Tara ale carei dune de nisip din desertul Saharei se intind pe buna parte din suprafata, este o adevarata oaza pentru turistii care o viziteaza fie vara, fie iarna.

Tunisia, situata intre Sahara si Mediterana, se invecineaza cu Algeria la vest si cu Libia la sud-est. La nord si est, este scaldata de apele marii, lungimea coastei fiind de 1.148 km, iar in nord-vest sunt Muntii Atlas.  Este inconjurat de Sahel, o zona de ses extrem de roditoare, ocupata de livezi cu maslini. Spre sud se afla depresiuni asemanatoare stepei (Chott el Djerid) cu lacuri sarate, ce merg spre Sahara.
Verile fierbinti din Tunisia atrag an de an numerosi turisti, interesati nu doar de conditiile de lux din resorturi, ci si de istoria fascinanta a statului african care are ca punct de referinta anul 814 i.Ch., cand fenicienii au fondat Cartagina.

STATIUNI REPREZENTATIVE
Hammamet
Statiunea este cea mai noua de pe coasta Mediteranei, cu 45 de hoteluri luxoase si plaje late cu nisip fin, la care se ajunge in sase minute de la aeroportul din Tunis. Aici se afla gradini mari de iasomie, trandafiri si portocali, dar si restaurante si cluburi de noapte celebre in lume. 
Sousse (Susah)
Orasul, supranumit “perla Saharei”, este situat pe coasta mediteraneana a Tunisiei, la o distanta de 143 km de capitala Tunis. In Sousse se pot vizita Medina – centrul vechi, muzeul (opera de arta din perioada romana, sculptura, piese de arhitectura, mozaicuri pavimentare), Marea Moschee Ribat, ridicata in secolele VIII-IX d.Hr. si care in timpul invaziilor devenea locul de refugiu al localnicilor, catacombele, unde se gasesc 15.000 morminte ori farul medieval Khalef.
Monastir
Este situat pe coasta mediteraneana a Tunisiei, la o distanta de 160 km de capitala Tunis. Orasul-port, care a fost fort arab, are o arhitectura deosebita, iar numele il are dupa cuvantul frantuzesc “monastere” (manastire – n.r.). Manastirea ridicata in anul 797 de catre un ordin islamic, cu scopul de a apara asezarea de atacurile triburilor nomade, a vaselor pirateresti si a dromoanelor bizantine, este simbolul orasului. Pe hartile turistice figureaza ca obiectiv principal: Cetatea (Ribat), aflata langa medina si bazar si care gazduieste Muzeul Ali Bourguiba, unde sunt expuse manuscrise scrizs in araba veche, texte din Coran, ceramica gasita in siturile arheologice etc 

 

Mai multe din această categorie: « Inova?ie la aeroportul Sharm el-Sheikh

Adaugă comentariu

sus

Tururi

http://www.naveliatur.md/ro/turism-extern/tururi/tururi-in-italia.html

Contacte

Chisinau, bd.Stefan cel Mare 200, of.205
Tel. +37322 748575
Fax: +37322 750695
Mobil: +373 69 365 404
e-mail: naveliatur@gmail.com