Contacte
  • Română
  • Русский
A+ R A-
18 Mai

INFORMATIE LA ZI !

Dragi prieteni, cu toții trecem printr-o perioadă destul de dificilă, o perioadă absolut neordinară, care a schimbat total prioritatile și cu siguranță lumea.
Oricum păstrăm doza de optimism și DA! credem că turismul SE VA RELANSA, cu greu, cu respectarea tuturor angajamentelor privind securitatea sănătății turiștilor, cu măsuri de precauție deloc ușor să le ții pasul...

Conform Hotărârii din 24.07, se menține până la data de 31 august 2020 starea de urgență în sănătate publică pe teritoril Republicii Moldova, vă informăm că accesul în oficiul agenției de turism Navelia Tur va fi restricționat conform prevederilor recomandate de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale al RM, astfel oficiul va activa în perioada declarării stării de urgență în sănătate publică (până pe 31.08.2020 inclusiv) cu ușile încuiate.
În caz că solicitați să vizitați oficiul nostru, rugăm să țineți cont că, accesul va fi restricționat conform prevederilor recomandate de Ministerul Sănătății Muncii și Protecției Sociale al RM. Vizitatorul va trebui să poarte mască, să asigure distanța socială și să contribuie la minimizarea riscului de contaminare cu COVID-19.
Vă rugăm mult, în caz că solicitările pot fi soluționate la distanță, să încercăm să evităm deplasările la oficiu.

Toată corespondența va fi recepționată la adresa de email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , telefon contact 069365404 (viber, whatsapp).

Vom fi în permanență alături de dumneavoastră în soluționarea oricăror rezervări, reprogramări.

Aveți grijă de dumneavoastră și de cei apropiați !!!

Cu toții adorăm călătoriile și abia așteptăm să facem acest lucru din nou !

Cu cele mai sincere urări de sănătate și respect, NAVELIA TUR

Login to post comments
sus

Tururi

http://www.naveliatur.md/ro/turism-extern/tururi/tururi-in-italia.html

Contacte

Chisinau, bd.Stefan cel Mare 200, of.205
Tel. +37322 748575
Fax: +37322 750695
Mobil: +373 69 365 404
e-mail: naveliatur@gmail.com