Contacte
  • Română
  • Русский
A+ R A-
Innsbruck
Innsbruck

Innsbruck

Innsbruck, capitala skiului din Tirol, este destinatia de vis al schiorilor si nu numai.
A gazduit de 2 ori Jocurile Olimpice de iarna: in 1964 si 1976, cu celebritati ca Franz Klammer sau Rosi Mittermaier.
Pozitionarea excelenta a orasului permita un acces foarte facil atat cu avion, tren cat si cu masina proprie.Superregiunea Olimpia SkiWorld Innsbruck, unde zapada este garantata, ofera 295 partii de schi si 89 instalatii pe cablu.
O regiune ideala atat pentru schiori, anowboarderi, freerideri cit si pentru fanii powderului.Este cotata destinatie top din inima Alpilor, statiunile fiind usor accesibile iar oferta extrem de vasta atat pentru sport cat si pentru leisure:
- partii usoare pentru incepatori
- abrupt pentru avansati
- extrem pentru experti
- cool pentru boarderi si freerideri
- distractie pentru cei mici
- schi nocturn pentru cei neobositi in Patscherkofel, Kuhtai si Rangger Kopfl.

Include 9 statiuni din vecinatatea orasului Innsbruck: Nordpark, Patscherkofel  , Axamer Lizum , Muttereralm , Kuhtai, Rangger Kopfl, Glungezer , Schlick 2000  , Ghetarul Stuba.i

Puteti alege dintre diferite tipuri de skipass:

Innsbruck Glacier Skipass: valabil pe cele 9 statiuni din zona Innsbruck - 295 km de partii si 89 skilift, skibus gratuit
Innsbruck Super Skipass: Glacier Skipass valabil si in Kitzbuhel si St. Anton - 735 km de partii, 224 skilift, skibus gratuit

Este renumita si printre fanii schi fond: 40 km de piste preparate zilnic va asteapta in zonele Rinn, Mutters/Natters si Axams/Birgitz, in caz de nevoie chiar si cu zapada artificiala. Cei vor altitudine mai mare sunt asteptati in statiunea Kuhtai peste 2000 m altitudine cu piste excelente. In total gasim in regiune 265km de piste schi fond.

Cautati ceva "funny"? Incercati pistele de sanius nocturn iluminate din Axamer Lizum si Kuhtaisau puteti incerca "moonlight toboganning" - este nevoie numai de luna si un pantof aderent, sania se poate inchiria! In total zona ofera 112 km de piste de sanius.

Doriti alte sporturi "albe": aveti posibilitati de patinaj la Tiroler Wasserkraft Arena, bob in Igls pe pista olimpica: 1270 m lungime, 14 curbe si 124 m diferenta de nivel va asigura nivelul de adrenalina! Nenumarate posibilitati de drumetii de iarna, ture cu rachete de zapada si plimbari la lumina tortelor sau cu sanii trase de cai sunt alternativele pentru neschiori. In regiune puteti alege dintre 228 km trasee montane.

Tururi

http://www.naveliatur.md/ro/turism-extern/tururi/tururi-in-italia.html

Contacte

Chisinau, bd.Stefan cel Mare 200, of.205
Tel. +37322 748575
Fax: +37322 750695
Mobil: +373 69 365 404
e-mail: naveliatur@gmail.com