Contacte
  • Română
  • Русский
A+ R A-
Regiunea Salzburg
Regiunea Salzburg

Regiunea Salzburg

Salzburg este un oras minunat de vizitat în timpul iernii, cu zidurile castelului si biserica şi cupole catedralei şi turlele mai degraba romantice cu zapada care le acoperă. Patinatorii se bucura de un patinoar înfiinţat într-una din pieţele centrale şi, ca întotdeauna, zona pietonală istorica atrage atât cultural cat şi comercial vizitatorii.
Salzburg este situat pe un râu într-o vale larga lângă conexiunile dintre autostrada sud, până la Villach şi Graz, est, până la Linz si Viena, şi la vest la München şi Innsbruck.Aceste conexiuni fac accesul simplu la statiunile de ski din apropiere, iar munţii formeaza un fundal uimitor pentru oras.
Aeroportul din Salzburg este situat chiar în afara centrului oraşului, cu conexiuni bune de transport public în partea centrală a oraşului. Gara este, de asemenea, un nod important pe reţeaua feroviară austriacă.
Zona Salzburg va asteapta cu plăcerea pură de schi de pe aproape toate partiile din SalzburgerLand: 22 de regiuni de schi, 580 teleferice şi 2000 km de pârtii îngrijite te asteapta aici.

Regiunea Salisburg ar putea fi impartita in cateva statiuni:
Saalbach este situata in provincia Salzburgerland, aceasta zona magnifica de schi este recunoscuta pentru partiile sale excelente dar si pentru mijloacele de transort pe cablu care conecteaza Saalbachul de Hinterglemm si Leogang. In zilele cu ninsoare abundenta vei descoperi partii nemarcate, spectaculoase, printre copaci si ghizi locali dornici sa-ti arate calea. Saalbach este o statiune superba cu o atmosfera traditionala si un centru care pulseaza de viata. Zona este recunoscuta de asemenea pentru calitatea si cantitatea zapazii si ofera terase si restaurante unde te poti relaxa in zilele mai insorite.
Viata de noapte: este activa cu numeroase localuri precum: Hinterhagalm, Bauer's Ski Alm, Ötzi Bar, Castello, Zum Turm, Bobby's Kegelbar, Kings
Activitati: schi, sanius, schi pe nocturna, boling, plimari cu sania trasa de cai, peste 50 Km pentru plimari prin zapada, ice karting.
Alte facilitati: banca si bancomate, supermarket, excursie la Salzburg.
Partii pentru incepatori (90 km, 27 piste): Saalbach are partii line pentru incepatori si scoala de schi pentru ca acestia sa-si imbunatateasca tehnica.
Partii pentru intermediari (95 km, 29 piste): Statiunea are tot ce este necesar pentru schiorii de nivel mediu: de la partii largi, deschise la partii inguste dispuse de-a lungul sirului de copaci, toate unite intr-un circuit spectaculos.
Partii pentru avansati (15 km, 5 piste): Expertii vor simti adevarata provocare pe partiile spectaculoase unite intr-un circuit. Nu trebuie ratata partia neagra de langa Scattberg precum nici pistele nemarcate care deschid orizontul spre necunoscut.
Partii pentru snowboard: Statiunea atrage snowborderi de orice nivel al abilitatilor indiferent daca sunt in cautare de piste largi, serpuitoare, abrupte sau de parcuri destinate acestora. Chiar langa sat se afla parcul inzapezit, Nitro găzduieşte, de asemenea, numeroase concursuri în timpul sezonului .
Statiunea se desfasoara la o altitudine de 1003 m, cea mai lunga partie masoara 7 km iar numarul telefericelor este 55.

Statiunea Fuch se afla la o înălţime de 805 de metri, amplasata într-o frumoasa vale la Salzburg, în Parcul Naţional Hohe Tauern.Satul Fusch este primul sat multisezonal şi de familie orientate spre Alpi în Austria. Oferind o combinaţie imbatabilă de aventura, splendoare de munte, şi gama de activităţi pentru fiecare membru al familiei dumneavoastra, Fusch este o destinaţie ideala de vacanţă tot anul.Statiunea va asteapta cu 130 km de trasee de schi.

Statiunea Wagrain este buna pentru skiorii incepatori si fantastica pentru skiorii medii si snowboarderi. Statiunea austriaca Wagrain face parte din Salzburger Sportwelt Ski Area cu acces la 138 de piste individuale. In plus fata de skiatul in statiunea Wagrain (350 km de piste si partii), Lift Pass-ul din apropiere va da oportunitatea sa skiati sau sa faceti snowboard in alte statiuni din cadrul Salzburger Sportwelt: Altenmarkt ,Filzmoos, Flachau, Goldegg, Kleinarl, Radstadt, St Johann-Alpendorf, Zauchensee.
Puteti fi siguri de faptul ca stratul de zapada este consistent avand in vedere faptul ca veti skia la aproape 2000 m.

Tururi

http://www.naveliatur.md/ro/turism-extern/tururi/tururi-in-italia.html

Contacte

Chisinau, bd.Stefan cel Mare 200, of.205
Tel. +37322 748575
Fax: +37322 750695
Mobil: +373 69 365 404
e-mail: naveliatur@gmail.com