Contacte
  • Română
  • Русский
A+ R A-
Zillertal
Zillertal

Zillertal

Regiunea Zillertal ofera conditii excelente pentru o vacanta cu familia sau pentru grupurile de prieteni care sunt in cautarea celei mai reusite vacante sau sejur la ski in Austria.Cu panorame superbe, conditii de cazare si de ski foarte bune, Zillertal promite 640 km de pârtii intretinute impecabil, la niveluri de altitudine variind de la 630 - 3.250 de metri deasupra nivelului mării.regiunea Zellertal ofera o diversitate de statiuni care se deosebesc intre ele.

Statiunea Zell am Ziller este un oras mic, pitoresc situat centrul vaii Ziller. Desi este o statiune mai linistita decat cele din imprejurimi in Zell am Ziller gasesti tot ce iti doresti de la baruri si restaurante la o serie de facilitati si activitati care iti vor transforma vacanta de iarna intr-una de vis: schi pe nocturna, curling, plimbari cu sania trasa de cai si piscine.Statiunea este celebra datorita partiilor excelente care insumeaza 160 km.
Viata de noapte: este relaxanta, distractiva si prietenoasa
Activitati: sanius, plimbari cu sania trasa de cai, cross-county-skiing(12 km), curling, bowling, sarituri cu parasuta, tenis in sala, plimbari prin zapada.
Partii pentru incepatori(42 km partie / 43 partii):
Partii pentru intermediari(114 km partie / 75 partii):
Partii pentru avansati(10 km partie / 15 partii):
Partii pentru snowboard:.

Statiunea Fugen
este situată în valea Zillertal, la 6 km de zona de schi Hochzillertal, 40 km de gheţarul Hintertux, 550 m altitudine şi are 5000 de locuitori. Fugen se afla in cea mai frumoasa parte a Tirolului.

In statiunea Uderns sunt 145 km de piste de ski alpin, 9 km de piste de ski fond, 34 teleschiuri şi telescaune; navete gratuite la cele 4 domenii din Zillertal
Partii: dificultate mica - 37 km; dificultate medie - 99 km; dificultate mare - 26 km

Localitate Krimml este situată la o altitudine de 1.076 m la sfârşitul văii Gerlos.Unul din farmecele sale este natura neatinsă şi posibilităţile foarte bune de schi. Localitate de dimensiuni reduse vă oferă acces bun la Zillertal Arena cu un total 163 km de pârtii şi 50 instalaţii pe cablu.
Partii: (163 km de pârtii) de vis, instalaţii moderne şi drumeţii romantice fac din concediul dvs. de iarnă o adevărată plăcere. Foarte cunoscut este Krimml datorita cascadelor luminate spectaculos seara şi care sunt o destianţie obligatorie pentru orice turist din staţiune.

Statiunea Schiind la peste 2000 m, stratul de zapada este permanent. Cele 9 ski lifturi din Krimml sunt în măsură sa transporte 13600 schiori/ snowboarderi pe oră.Krimml ofera conditii bune de schiat in special pentru schiorii de nivel intermediar, ofera deasemeni, conditii bune pentru practicarea snowboardingului, aici existand un numar total de 2 parcuri cu zapada si teren.

Statiunea Ried se afla in inima vaii Zillertal, se afla pe celalalt versant al vaii la doar 500 m de teleferic. Aceasta regiune linistita se numara printre cele mai frumoase locuri din Tirol si poseda un farmec aparte.
Partii: 14 km partii pentru familii si pasionatii de snowboard.

Statiunea Finkenberg ofera un cadru pitoresc cu priveliste minunata asupra statiunii Mayrhofen si este ideala pentru familii si cei care prefera odihna dupa schi decat viata de noapte.
Partii pentru incepatori(59 km):
Partiile pentru intermediari:(132 km):
Partiile pentru avansati(36 km):
Partiile pentru snowbord:

Statiunea Mayrhofen si-a castigat de mult statutul de a fi una dintre cele mai apreciate statiuni montane din lume avand 2 mari zone de schi: Ahorn si Penken.Intre intrarea in vale si ghetarul Hintertux se gasesc inca 4 zone de schi care asigura suficient teren pentru a fi explorat. Cu o viata de noapte palpitanta si cu un centru cu specific tirolian, Mayrhofen are tot ce este necesar pentru o vacanta la schi. Zona este de asemenea usor accesibila si din statiunile Zell am Ziller si Finkenberg.
Partii pentru incepatori:(43): Statiunea este o foarte buna alegere daca sunteti pentru prima data la schi. Sunt multe partii usoare la peste 1800m altitudine.
Partii pentru intermediari:(75):
Partii pentru avansati(15):
Partii pentru snowbord:

Regiunea Zilertal ofera si  servicii hoteliere de diferite niveluri.Aici veti gasi ceia ce cautati!

Tururi

http://www.naveliatur.md/ro/turism-extern/tururi/tururi-in-italia.html

Contacte

Chisinau, bd.Stefan cel Mare 200, of.205
Tel. +37322 748575
Fax: +37322 750695
Mobil: +373 69 365 404
e-mail: naveliatur@gmail.com