Contacte
  • Română
  • Русский
A+ R A-
Bansko
Bansko

Bansko

este un oraş tradiţional bulgar care s-a dezvoltat într-o zonă superbă de schi.Deosebit de potrivit pentru schiorii incepatori şi intermediari, aici există 65 km de partii de schi şi o şcoală de schi excelenta. Toate hotelurile din statiune au fost recent construite şi oferă cazare de înaltă calitate, cu multe piscine si centre spa pentru relaxare dupa o zi de schi. Seara va puteti plimba în oraşul vechi, cu magazinele sale tradiţionale şi restaurante care servesc specialităţi locale.
Partii pentru incepatori: (7 piste)- Bansko este o statiune indeala pentru schiorii incepatori deoarece exista partii blande si instructori de schi vorbitori de limba rusa si engleza.
Partii pentru intermediari(9 piste):Exista o varietate de partii rosii si albastre conectate prin telescaune pentru a facilita accesul turistilor.
Partii pentru avansati(1 pista):Partiile rosii, varietatea off-pistelor precum si partia neagra Alberto Tomba ofera provocari inedite iubitorilor de adrenalina.
Partii pentru snowboard:Bansko ofera posibilitati multiple de distractie pe partiile largi marcate si nemarcate precum si datorita parcurilor spectaculoase destinate snowboarderilor.

Statiunea se desfasoara la 936 m altitudine si dispune de 14 teleferice.
Cea mai lunga partie masoara 7 km iar pentru cross-country skiing sunt destinati 9 km.

Alte facilitati: Bansko nu este doar o statiune de schi, ci si un oraş înfloritor. Exista o multime de magazine pentru cumparaturi, precum şi atracţii istorice şi monumente, cum ar fi biserica locală celebra, Sf. Treime.
Viata de noapte: numeroase magazine în partea veche a orasului, mare varietate de restaurante şi taverne tradiţionale (mehanas) cu preturi rezonabile, o multime de baruri si cluburi de noapte
Activitati: patinaj, piscina, bowling, cross country skiing

Hotelul Lion Bansko 4* a fost deschis in decembrie 2005 situat la distanta de 500 m de teleferic a statiunii Bansko.Facilitati: transport cu autobus spre instalatiile de transport pe cablu, lobby-bar, sala de conferinte cu…
ОТЛИЧНАЯ ЦЕНА! ПРЕКРАСНЫЕ КАНИКУЛЫ ! ОТЕЛЬ BANSKO SPA&HOLIDAYS 4*, HBПРОЖИВАНИЕ 03.01 - 08.01.18 - 5 ночейЦена включено - проживание, питание, страховка, все налоги и сборы!  DBL STANDARD/2 ADL  - 339 EUR(НВ)/  - 385 EUR(AL) DBL STANDARD/2…

Tururi

http://www.naveliatur.md/ro/turism-extern/tururi/tururi-in-italia.html

Contacte

Chisinau, bd.Stefan cel Mare 200, of.205
Tel. +37322 748575
Fax: +37322 750695
Mobil: +373 69 365 404
e-mail: naveliatur@gmail.com