Contacte
  • Română
  • Русский
A+ R A-
Duni
Duni

Duni

Duni este o statiune mica si luxoasa, situata intre munte si mare, la 6 km de Sozopol si la 12 km de Primoesko, in golful cu acelasi nume. Constructia acestui complex turistic a inceput si s-a finalizat in anii 80, in timpul regimului comunist. In anii 2000 insa,  a fost renovat si modernizat.
Duni este o statiune cu circuit inchis, in care au acces doar turistii cazati in cele 4 hoteluri si 30 de vile din interiorul complexului intins pe cateva zeci de hectare. In complex deplasarea se face doar pe jos, masinile fiind tinute in parcarea pazita. Sunt numeroase alei si stradute umbroase unde se pot face plimbari romantice,  terase unde se pot servi bauturi sau gustari, baruri, mai multe restaurante, piscine, sali de fitness, locuri de joaca pentru copii, un mic port, plaja cu sezlonguri si umbrelute.
Duni este ideala pentru turistii care doresc sa se cazeze si sa-si petreaca intreg sejurul fara a se deplasa prea mult. Unele hoteluri din cadrul complexului practica turismul cu servicii all inclusive, fiind incluse in pachetul turistic cazarea, masa, bauturi autohtone precum si accesul la majoritatea facilitatilor oferite de complexul turistic.
Pentru familiile cu copii exista personal pregatit pentru ingrijirea celor mici, se organizeaza zilnic spectacole si concursuri.  Seara au loc spectacole de divertisment si petreceri.
Duni Royal Resort are amenajate mai multe terenuri de tenis, unele dintre ele si cu nocturna, centre de inchirieri biciclete si echipamente pentru practicarea sporturilor pe apa.
Plaja are nisipul fin iar intrarea in apa se face lin. In zona nu se formeaza valuri mari, datorita digului care strajuieste golful.

Hotel Pelican 4*Locatie: Complexul este situat la 40 de km sud de Bourgas, fiind un sat de vacanta modern si atractiv. Plaja este lata de 100 de metri si are o lungime de 4.5 km.Camerele: …
Hotel Belleville 4*Locatie: din statiunea Duni reprezinta o varianta alternativa excelenta pentru persoanele care doresc sa se bucure de liniste, relaxare, servicii de calitate si o gama foarte larga de activitati oferita de catre complexul Duni…
Marna Beach 4*Hotelul este format dintr-o cladire de 6 etaje, deservita de 5 lifturi, fiind cel mai nou dintre hotelurile din complex. Constructia a fost finalizata in anul 2007, iar acum ofera o atmosfera exclusiva…
Locatie: Complexul este situat la 40 de km sud de Bourgas, fiind un sat de vacanta modern si atractiv. Plaja este lata de 100 de metri si are o lungime de 4.5 km. Marina Royal…

Tururi

http://www.naveliatur.md/ro/turism-extern/tururi/tururi-in-italia.html

Contacte

Chisinau, bd.Stefan cel Mare 200, of.205
Tel. +37322 748575
Fax: +37322 750695
Mobil: +373 69 365 404
e-mail: naveliatur@gmail.com