Contacte
  • Română
  • Русский
A+ R A-
Obzor, Elenite, sv.Vlas
Obzor, Elenite, sv.Vlas

Obzor, Elenite, sv.Vlas

Elenite este una dintre cele mai mici statiuni de pe litoralul bulgaresc, ea fiind perfecta pentru cuplurile ce isi doresc intimitate sau pentru turistii care fug de agitatie.
Statiunea Elenite se afla in apropiere de Sunny Beach si Nessebar (aproximativ 10 km) si de Sveti Vlas (5 km). Elenite este unica pe litoralul din Bulgaria prin pozitionarea sa spre sud, oferind turistilor pana la 12 ore de soare. Pentru ca se afla la poalele muntilor Stara Planina, fiind inconjurata de o padure bogata, Elenite isi pastreaza aerul racoros specific statiunilor montane, facand ca zilele caniculare sa fie mai usor de suportat.
Plaja din Elenite este fina, cu un nisip stralucitor si apa curata. Cu toate ca este destul de ingusta, plaja nu este niciodata plina de turisti, nici chiar in varf de sezon.
In statiunea Elenite nu veti intalni nicio constructie care sa aminteasca de orasele prafuite, aici fiind doar hoteluri si vile. Cele 4 hoteluri din Elenite, de 4 stele, ofera servicii ireprosabile turistilor veniti din toata Europa.
Chiar daca este o statiune foarte mica, cu posibiltati de distractie reduse, turistii nu se vor plictisi. In Elenite, se pot practica sporturi de apa ca ski-jet, windsurf, sali de fitness, terenuri de tenis sau fotbal. Aici exista si un waterpark de dimensiuni reduse, comparativ cu cele din alte statiuni bulgaresti. Intrarea este gratuita, turistii fiind nevoiti sa isi achite doar sezlongul.

In sezonul de vara 2019 va circula ruta zilnica Chisinau - Obzor, Elenite, sv.Vlas(autocar)
incepind din 31.05.2019 pina in 25.09.2019
Pretul tur-retur -  de la 35 euro/loc in autocar

Hotelele din statiune care ofera umbreluta si sezlongurile incluse in pret:
ELENITE
ANDALUCIA / ATRIUM BEACH        

ROYAL BAY ELENITE        
ROYAL PARK ELENITE        
VILLAS ELENITE         
ROYAL CASTLE


Marina Sands Bijou Boutique 4* se afla in Obzor la circa 100 m. de plaja, in extremitatea de sud a statiuniiste situat pe plaja. Este una din cele mai noi constructii din statiunea Obzor, fiind ridicat in…
Royal Park 4* are 4 lifturi si 11 etaje pe care sunt dispuse 395 de camere duble. Camerele duble au suprafata de 20 mp. si sunt dotate cu aer conditionat centralizat, grup sanitar propriu cu cada…

Tururi

http://www.naveliatur.md/ro/turism-extern/tururi/tururi-in-italia.html

Contacte

Chisinau, bd.Stefan cel Mare 200, of.205
Tel. +37322 748575
Fax: +37322 750695
Mobil: +373 69 365 404
e-mail: naveliatur@gmail.com