Contacte
  • Română
  • Русский
A+ R A-
Sunny Beach
Sunny Beach

Sunny Beach

Statiunea se afla la doar 42 km nord de orasul Bourgas. Este renumita pentru combinatia unica a soarelui cu briza proaspata, si un program cultural variat.
Sunny Beach este cea mai mare statiune, cu lungi fasii de nisip si hoteluri alaturi de dunele de nisip. Statiunea este ideala pentru un sejur linistit, relaxant, dar poate fi potrivita si pentru tinerii care vor sa aiba parte de aventura si distractii non-stop. Din acest motiv, in Sunny Beach, posibilitatile de a va petrece timpul liber sunt nelimitate: de la surf, windsurf, tir cu arcul, parapanta, bowling, tenis, volei, echitatie, motoscutere, parapanta, minigolf, ski jet sau sali de fitness.
Plaja se intinde pe 8 kilometri, acoperita cu nisip fin auriu, dune naturale de nisip, o mare cu apa extrem de curata si limpede. De mai multe ori a fost premiata cu "Blue Flag" pentru servicii superioare de calitate si curatenie. Conditiile pentru sporturile pe apa sunt excelente.
Sute de restaurante si taverne sunt deschide dimineata pentru a satisface orice gust sau preferinta. Exista o abundenta de bai multe din ele mineraliate natural.
Sunny Beach are o multime de hoteluri, campinguri si restaura, taverne cu spectacole folclorice, discoteci, cafenele, furnizand placeri culinare si o excelenta stare de spirit pentru turistii sai. Copii au parte de parcuri acvatice, carting, piscine, trambuline gonflabile, gradinite deschise non-stop sau restaurante speciale doar pentru copii.

In sezonul de vara 2018 va circula ruta zilnica Chisinau - Sunny Beach(autocar)
incepind din 01.06.2018 pina in 25.09.2018
Pretul tur-retur - de la 35  euro/loc in autocar 
Hotelele de pe plaja care ofera umbreluta si sezlongurile incluse in pret:
 ROYAL HELENA SANDS  
 
ROYAL HELENA PARK        
 RIU Astoria/Orel
 Bellevue
 Dune
 Riu Helios Paradise
 Marvel
 NobelHotelul Orel 3* din Sunny Beach ocupa cladirea de 12 etaje de langa Hotel Astoria 4*, oferind turistilor o capacitate totala de 272 de locuri, repartizate in 129 de camere duble si 14 camere single.…
Hotel Kalina Garden 4* este situat în centrul staţiunii Sunny Beach, la doar 100m de la plajă. Acesta este un hotel cu o atmosferă relaxanta pentru întreaga familie.Cazare: Hotelul are  308 camere duble - pat…

Tururi

http://www.naveliatur.md/ro/turism-extern/tururi/tururi-in-italia.html

Contacte

Chisinau, bd.Stefan cel Mare 200, of.205
Tel. +37322 748575
Fax: +37322 750695
Mobil: +373 69 365 404
e-mail: naveliatur@gmail.com