Contacte
  • Română
  • Русский
A+ R A-
Karlovy Vary
Karlovy Vary

Karlovy Vary

Karlovy Vary - cunoscut pentru izvoarele sale  cu ape minerale, pentru gustosii biscuiti produsi aici si pentru renumitul lichior Becher.Orasul Karlovy Vary  se afla la 120 de kilometri vest de Praga, intr-o superba vale impadurita,  strabatuta de raurile Ohre si Tepla. Inca din anul 1350, cele 14 izvoare de aici au devenit renumite ca surse naturale de sanatate, ajutand la vindecarea unor afectiuni ale tractului digestiv, diabetului si obezitatii, cat si la tratarea unor probleme ale coloanei vertebrale, aparatului locomotor si al articulatiilor.
Apa  asa numitului "Izvorul Fierbinte" are o temperatura de 73 de grade C si este recomandata pentru bai termale si tratamente ale afectiunilor cardio-vasculare.
Izvorul lui Charles IV, care  a fost botezat astfel pentru ca aici isi tratau problemele de sanatate  membrii familiei  regale. 
Izvorul "Castelului Intunecat" are temperatura de 61,4 grade C si este apreciat pentru multitudinea mineralelor pe care le contine apa sa.
La Izvorul Castelului de Susse trateaza cei care sufera de afectiuni fizice, apa fiind recomandata si pentru cure de baut.
O alta „cismea” este Izvorul din Targ care, pe langa calitatile binefacatoare ale apei sale, este considerat un monument reprezentativ al orasului.
Apa minerala fierbinte (63,7 grade Celsius) din Izvorul Printului Vaclav I se foloseste mai ales pentru bai, iar apele  minerale  din Izvorul Morii, Izvorul Nimfelor, Izvorul Livezii, Izvorul Serpilor, Izvorul Libuse, Izvorul de pe Faleza, Izvorul Libertatii si Izvorul Stefanka dau rezultate excelente daca sunt baute.

Indicatii  terapeutice:
- afectiuni ale organelor digestive; 
- bolilor tubului digestiv (gastrite cronice hiper si hipoacide, ulcere gastrice si duodenale, colite, constipatie cronica, gepatita cronica, ceroza, diabet, holecistita);
- afectiuni hepato-biliare (dischinezie biliara, stari dupa operatii la ficat);
- disfunctiilor  metabolice a organizmului (obezitate);
- afectiuni ale  aparatului musculo-scheletic (osteohondroze,artroze, spondiloze, tendinoze,afectiuni degenerative-distrofice ect);
- afectiunile sistemului nervos, stresuri , depresii;
-  parodantoz,  parodontoterapie
-  tratament profilactic
-  Stresul, goliciune emotionala
-  Boli ginecologice (tratate numai în anumite centre de sănătate) .

Perioada recomandata pentru tratament : 10-12 zile !!!
Cele mai bune hotele din statiune cu bazin:

SAVOY WESTEND 5*
LUXURY SPA&WELLNESS HOTEL PREZIDENT 4*
VIENNA HOUSE DVORAK 4*
ROYAL REGENT 4*
VENUS 4*
THERMAL 4*

Tururi

http://www.naveliatur.md/ro/turism-extern/tururi/tururi-in-italia.html

Contacte

Chisinau, bd.Stefan cel Mare 200, of.205
Tel. +37322 748575
Fax: +37322 750695
Mobil: +373 69 365 404
e-mail: naveliatur@gmail.com