Contacte
  • Română
  • Русский
A+ R A-
Insula Lefkada
Insula Lefkada

Insula Lefkada

Lefkada (gr. pietre albe) este a patra insulă ca mărime din Marea Ionică, iar faptul că este situată foarte aproape de partea continentală face sa nască povestea conform căreia cândva demult, Lefkada făcea parte din Grecia Continentală, depărtându-se încet-încet de aceasta, de-a lungul timpului. Este una din puţinele insule din Grecia unde se poate ajunge cu maşina, traversând un mic pod mobil. Veți descoperi aici plaje nesfarsite, o vegetație luxuriantă și sate tradiționale. Capitala insulei, oraşul Lefkada, se află în partea de nord a insulei, foarte aproape de podul plutitor.
Nu Ratati sa vizitati:
1. Capitala insulei - Oraşul Lefkada a fost construit in timpul veneţienilor (1684-1797) si este capitala şi intrarea principală a insulei. Orasul este o destinatie turistica in sine, un oras primitor tipic grecesc, cu numeroase taverne si magazine de suveniruri.
2. Simbolul insulei Lefkada este plaja Porto Katsiki -  una dintre cele mai frumoase plaje din intreaga Grecie. Apa foarte limpede si plaja imbietoare te cheama la ele pentru a petrece un timp de calitate si a te reincarca cu energie din plin.
3. Mănăstirea Faneromeni – este o oază de liniște și spiritualitate. Este situată departe de agitația plajelor și a stațiunilor și oferă clipe de liniște și recreere vizitatorilor.
4. Centrul de sporturi nautice din Nidri este un adevărat paradis pentru cei care iubesc sporturile în apa și jocurile. Acesta oferă experiențe de neuitat. De la ski nautic la fly-fish, banana sau crazy sofa la zbor cu parapanta pe frumoasa insulă Skorpios.

Tururi

http://www.naveliatur.md/ro/turism-extern/tururi/tururi-in-italia.html

Contacte

Chisinau, bd.Stefan cel Mare 200, of.205
Tel. +37322 748575
Fax: +37322 750695
Mobil: +373 69 365 404
e-mail: naveliatur@gmail.com