Contacte
  • Română
  • Русский
A+ R A-
Insula Rhodos
Insula Rhodos

Insula Rhodos

Insula Rhodos se afla in Marea Mediterana, la intersectia a 3 continente si poate fii asemanata cu un Babilon al prezentului, datorita numarului mare de civilizatii si culturi ce traiesc in prezent aici. Datorita pozitiei sale geografice favorizate, pe micile terenuri agricole ce exista pe Insula Rhodos, cresc cele mai bune fructe din bazinul Marii Mediterane iar bucataria locala este recunoscuta in intrega lume pentru preparatele gustoase si mai ales sanatoase pe care localnicii le servesc oaspetilor.

Rhodos este populata de multe milenii, insa urmele cele mai evidente si arhitectura care o caracterizeaza dateaza din perioada medievala, cetatile fortificate plasate pe stanci inalte strajuind tarmurile abrupte ale insulei. Orasele si satele sunt strabatute de stradute inguste pe care se afla imprastiate terase si taverne, iar casele localnicilor sunt foarte cochete si emana un aer cald, de ospitalitate.

Insula Rhodos este recunoscuta ca una dintre principalele destinatii de vacanta din Europa. Cultura, istoria, frumusetile naturale ale locului, plajele stancoase si apele cristaline ale marilor Egee si Mediterana ce se intalnesc in jurul acestei insule fac din Rhodos un centru turistic foarte apreciat de vizitatorii din intreaga lume.

Hotelurile fac parte din toate categoriile, de la 2 la 5* de lux, si ofera conditii foarte bune de cazare si masa turistilor si o gama variata de facilitati si servicii de calitate. Oferta din 2012 pentru Insula Rhodos este foarte diversificata, insa pentru a va usura alegerea, Echipa Navelia Tur  a selectat cele mai bune si interesante oferte  spre a vi le pune la dispozitie.

 

Tururi

http://www.naveliatur.md/ro/turism-extern/tururi/tururi-in-italia.html

Contacte

Chisinau, bd.Stefan cel Mare 200, of.205
Tel. +37322 748575
Fax: +37322 750695
Mobil: +373 69 365 404
e-mail: naveliatur@gmail.com