Contacte
  • Română
  • Русский
A+ R A-
Abano Terme - statiune balneo
Abano Terme - statiune balneo

Abano Terme - statiune balneo

Abano Terme impreuna cu stațiunea Montegrotto Terme, aflata in vecinatate, sunt cele mai mari centre terapeutice din Europa. Stațiuni balneare pitoresti, situate la poalele colinelor Eugane, in renumita regiune Veneto, la doar 15 km de Padova, la 48 km de aeroportul din Veneția, si la 75 km de la aeroportul din Verona.
  Tratamentul în aceste statiuni se bazează pe o combinație din trei elemente:apa, pamant si aer.

 
Indicatii terapeutice:

- boli ale sistemului muscular si locomotor,
- boli ale sistemului genito-urinar
- boli ale aparatului respirator,
- boli de piele,
- boli genicologice,
- boli ale sistemului nervos periferic,
- stres, supragreutate, oboseală,
- scăderea imunitatii.

Tratamente terapeutice:
Tratament cu namol: proceduri de fiecare zi, în dimineața, înainte de micul dejun, și constau din patru etape - aplicarea namolului (fluxul de sange si substante nutritive la tesuturi, activarea proceselor metabolice), baie cu ape minerale ( eliminarea toxinelor prin piele); masaj (stimularea mușchilor și a periferiilor nervoase).

Cursuri de tratament general: bai cu ozon si apă minerală, seansuri în grotă cu aburi, inhalari pe baza de apa minerala, aerosoli ionizati, o varietate de masaje, hidromasaje, drenaj limfatic, exercitiile fizice dimineață în aer liber, în piscină sau la sala de sport.

Caracteristica principală a stațiunii Abano Terme și Montegrotto este faptul că absolut toate categoriile de hoteluri 3 - 5 * au propriile lor centre terapeutice cu piscine de ape termale, și, în cele mai multe cazuri, de asemenea, au propriile sectii cu saloane de frumusete..

Examinarea și consultare medicală
Consultația medicală este necesară înainte de inceperea tratamentului termic. Examinarea medicala este efectuata de către medici de înaltă calificare, care prescriu tratamente termice, în funcție de caracteristicile si patologiile organismului pacientului. Dacă este necesar, după examinarea medicală generală, poate fi efectuata o examinare cu profil mai îngust.
Nota:  Abano Terne este usor de ajuns cu masina, cat si cu avionul. Cursa directa Chisinau-Venetia-Chisinau  sau Chisinau-Verona-Chisinau.
Preturile orientative bilet tur retur circa 200 euro.Agentia Navelia Tur organizeaza transfer de la aeroprturile sus mentionate spre Abano.
 

Tururi

http://www.naveliatur.md/ro/turism-extern/tururi/tururi-in-italia.html

Contacte

Chisinau, bd.Stefan cel Mare 200, of.205
Tel. +37322 748575
Fax: +37322 750695
Mobil: +373 69 365 404
e-mail: naveliatur@gmail.com