Contacte
  • Română
  • Русский
A+ R A-
Trentino Alto Adige
Trentino Alto Adige

Trentino Alto Adige

Este cea mai importanta statiune de schi si snowboard din Alpii din Italia, atat din privinta infrastructurii schiabile, cat si sub prisma peisajului, traditiei si a ospitalitatii.
Statiunea este situata in partea vestica a regiunii Trentino si pe partea nordica din Val Rendena, in legatura cu Val di Sole, inconjurat de masivele Dolomiti Brenta si Presanella.
Madonna di Campiglio este considerata si capitala tuturor sporturilor montane din toate anotimpurile.Madonna di Campiglio gazduieste in fiecare an cate o cursa din circuitul Cupei Mondiale.
Centrul istoric al orasului este in totalitate inchis traficului si transformat in zona pietonala, cu numeroase magazine si posibilitati de distractie.Cei 90 km de partii intretinute excelent, situate intre 1550 – 2550 m, sunt deservite de 24 de instalatii de transport pe cablu moderne in toate categoriile, cu o capacitate de 31.500 pers./ ora. 60% din totalitatea partiilor sunt dotate cu tunuri de zapada. Baza partiilor se afla chiar in centrul orasului, de unde instalatiile transporta schiorii si snowboarderii pana la baza muntilor Dolomiti Brenta si Adamello-Presanella.
Partiile din Madonna di Campiglio sunt legate in retea cu partiile din statiunea apropiata Folgarida – Marilleva (35 km partii).Pentru aceste doua statiuni se pot cumpara si skipass-uri combinate – obtinand astfel acces la 120 km partii, iar pentru cei mai pretentiosi se ofera skipass-ul "SuperSkirama Dolomiti", cu acces la toate cele 380 km partii din regiunea SKIRAMA DOLOMITI Adamello-Brenta.
Daca ajungeti in aceasta mega-statiune  nu cumva sa ratati una dintre cele mai frumoase partii: Groste, cu o lungime de 7 km si o diferenta de nivel de 1000 m!
In zona Passo Groste functioneaza cel mai mare si cel mai bine dotat snowpark-funpark din toata regiunea, dotata cu un halfpipe de 80 m, boardercross, fun box, rail si trambuline.
Din decembrie 2011 amatorii de ski din zona  pot folosi conexiunea dintre Madonna di Campiglio si statiunea Pinzolo!
Cele 150 km de partii: 44 albastre, 35 rosii, 14 negre si cele 4 snowparkuri sunt deservite de 62 instalatii.Accesul se realizeaza cu 1 singur skipass: SuperSkirama Dolomiti. Acest skipass ofera acces catre 8 statiuni de ski, 150 instalatii si 380 km de partii.
Servicii si posibilitati de apres ski: curse regulate de autocar intre aeroporturile din Milano si Verona catre toate statiunile de schi din zona; 49 hoteluri, 13 moteluri si 10 «residence», cu o capacitate de 5046 locuri; 7 scoli de schi (una dintre ele specializata pe schi fond); piscine si centre fitness; patinoar; schi alpinism si schi de tura cu ghid specializat intre varfurile Brenta si Presanella.

La cerere organizam transferul de la aeroportul Verona/Catulo spre statiune.

Tururi

http://www.naveliatur.md/ro/turism-extern/tururi/tururi-in-italia.html

Contacte

Chisinau, bd.Stefan cel Mare 200, of.205
Tel. +37322 748575
Fax: +37322 750695
Mobil: +373 69 365 404
e-mail: naveliatur@gmail.com