Contacte
  • Română
  • Русский
A+ R A-
Rimini /Riccione
Rimini /Riccione

Rimini /Riccione

Statiunile turistice Rimini si Riccione sunt cele mai cunoscute statiuni ale Adriaticei, fiind sinonima totala cu moda, distractia si vacante nesfarsite.
Sunt potrivite atat pentru familii cat si pentru  tineri, avand numeroase discoteci dar si  multe parcuri tematice.
Plaja frumoasa, care ofera posibilitati de practicarea  sporturilor nautice, distractie si divertisment atat pentru adulti cat si pentru copii, este doar unul dintre motivele pentru care aceasta statiune este atat de cunoscuta.
Turistii au posibilitatea de a cunoaste viata de noapte prin discoteci si cluburi de noapte, dar pot participa si la festivale de muzica, dans etc.
Trebuie mentionate aqua parcul Aquafan potrivit pentru adulti si copii, facilitati de minigolf in apropierea plajei, parcul Oltremare cu delfini si nu numai. Ca si sporturi se pot practica kitesurfing, volei pe plaja, intreceri cu barca, Sali de gimnastica pe plaja si evenimente sportive.
Persoanele care cauta relaxare pot beneficia de tratamente termale, de infrumusetare sau pur se odihnesc pe plaja sau langa piscina.
Rimini si Riccione ofera si posibiltati excelente pentru vizitarea altor locuri interesante din zona: Republica San Marino, Bellaria cu insula Platanilor, portul Cesenatico (proiectat de Leonardo da Vinci), Cervia, Milano Marittima, Firenze si multe altel.

        Cel mai apropiat aeroport de statiunea Riccione este cel din Bologna, conectat prin zboruri cu aeroportul din Chisinau.
   

Tururi

http://www.naveliatur.md/ro/turism-extern/tururi/tururi-in-italia.html

Contacte

Chisinau, bd.Stefan cel Mare 200, of.205
Tel. +37322 748575
Fax: +37322 750695
Mobil: +373 69 365 404
e-mail: naveliatur@gmail.com