Contacte
  • Română
  • Русский
A+ R A-
Val di Fassa
Val di Fassa

Val di Fassa

Val di Fassa face parte din patrimoniul UNESCO incepand din 2009 si satisface cerintele oricarui schior.Varietatea partiilor: lejere si supravegheate pentru incepatori, partii extinse si abrupte pentru intermediari, partii provocatoare si off-piste pentru schiorii avansati.
Regiunea Val di Fassa insumeaza 120 km din care 62% sunt dedicate schiorilor intermediari, 30% schiorilor incepatori iar 8% sunt partii negre recomandate schiorilor cu abilitati ridicate in practicarea acestui sport.
Statiunea Pozza di Fassa  este una dintre comorile din zona Dolomiţilor.Dupa o experienta de neuitat in Pozza di Fassa veti dori, cu siguranta, sa reveniti pe aceste meleaguri.
Viata de noapte: ofera localuri si baruri  lipsite de pretentii.
Activitati: patinaj, plimbari cu trasura trasa de cai, schi pe nocturna, cross-country skiing
Statiunea Campitello di Fassa este situata in inima regiunii Dolomiti Superski, aflandu-se aproape de circuitul Sella Ronda.Statiunea italiana de schi  are acces direct la 7 piste individuale, deservite de 7 ski lifturi.Cu partii la peste 2000 de metri, stratul de zăpadă este asigurat pe tot parcursul sezonului de ski. Campitello di Fassa poate imbunatati calitatea zapezii naturale a celor 11 km de partii de ski, prin intermediul celor 90 de tunuri de zapada.Cele 7 ski lifturi din Campitello di Fassa pot ridica 9255 schiori / snowboarderi pe oră.
Partii pentru incepatori: 3 partii albastre,cu grad redus de dificultate, in total 5 km
Partii pentru intermediari: 4 partii rosii , cu grad mediu de dificultate, in total 10 km
Partii pentru avansati:1 partie neagra, cu grad sporit de dificultate, in total1 km
Viata de noapte:baruri Après-Ski, precum şi pub-uri şi discoteci vă invită la petrecere
Activitati: parapantă, zmee, hochei, patinaj, tenis, squash, fotbal, baschet, golf etc. Pentru cei mai romantici există posibilitatea de schi noaptea la lumina torţelor şi plimbări cu săniile trase de cai. Nu pierdeţi ocazia unei vizite la „Eghes-Center“ în Canazei, o piscină în stilul termelor romane! Sau profitaţi de cei 20 km de trasee pentru plimbări şi excursii!
Statiunea Canazei este situata in Val di Fassa si pe circuitul Sella Ronda, avand acces direct la 18 piste individuale deservite de 13 ski lifturi.Cu partii la peste 2500 metri, skiatul si snowboardingul se pot practica pe tot parcursul sezonului.Canazei poate imbunatati calitatea zapezii naturale pentru 37 km de partii de ski prin intermediul celor 200 de tunuri de zapada.Cele 13 ski lifturi au capacitatea de a inalta circa 19927 schiori/ snowboarderi pe ora.In regiune exista doua snowboard parcuri: Belvedere Snow Area si Col Rodella Snow Area.Cu biletul Dolomiti Superski se poate ajunge si in parcurile: Alto Badia si Val Gardena.
Viata de noapte:Statiunea Canazei este plina de viata, cu baruri , restaurante si localuri apres ski: Husky Pub si Speckheller, Montana Bar
Activitati: plimbari prin zapada, sanius, patinaj snowboard
Partii pentru incepatori: 4 partii albastre, cu grad redus de dificultate
Partii pentru intermediari: 10 partii rosii, cu grad mediu de dificultate, in total 19 km
Cross country skiing: trasee pe 20 km

Tururi

http://www.naveliatur.md/ro/turism-extern/tururi/tururi-in-italia.html

Contacte

Chisinau, bd.Stefan cel Mare 200, of.205
Tel. +37322 748575
Fax: +37322 750695
Mobil: +373 69 365 404
e-mail: naveliatur@gmail.com