Contacte
  • Română
  • Русский
A+ R A-
Jupiter/Cap Aurora
Jupiter/Cap Aurora

Jupiter/Cap Aurora

Jupiter este o statiune estivala aflata in extremitatea sud-estica a Romaniei, la 5 km nord de orasul Mangalia (Judetul Constanta). Este o statiune micuta, situata intr-un cadru natural pitoresc, reprezentat de o faleza intinsa, un lac (Tismana) si o padure (Comorova). Datorita asezarii sale este recomandata atat pentru petrecerea unui sejur relaxant, cat si pentru urmarea unor tratamente.Factorii naturali de cura sunt: apa Marii Negre, climatul maritim, bogat in aerosoli salin si rezervele de namol de turba. 
Statiune relativ noua dispune de numeroase hoteluri moderne, de restaurante, baruri si cluburi de noapte, camping, cinematograf, terenuri de tenis si minigolf, bazine de inot, popicarie etc.
Plaja statiunii Jupiter are in jur de 1 km lungime si se afla in continuarea plajei din Neptun. Plaja este destul de lata si are nisipul fin. Plaja este fragmentata de numeroase golfulete si diguri transversale care dau un aspect dantelat acestei portiuni de litoral.
Accesul in Cap Aurora se face numai rutier pe drumul dintre Jupiter si Venus.
 Hotelurile concept alimentare ALL INCLUSIVE din statiune:
HOTEL MAJESTIC 3*
HOTEL CAPITOL 3*

HOTEL CALIFORNIA  este membru a grupului hotelier CoHotels si este asezat pe o peninsula cu aspect de promontoriu care inainteaza spectaculos in mare. Confortul defineste stilul Californian, prin camerele si apartamentele recent renovate si redecorate…

Tururi

http://www.naveliatur.md/ro/turism-extern/tururi/tururi-in-italia.html

Contacte

Chisinau, bd.Stefan cel Mare 200, of.205
Tel. +37322 748575
Fax: +37322 750695
Mobil: +373 69 365 404
e-mail: naveliatur@gmail.com