Contacte
  • Română
  • Русский
A+ R A-
Maramures
Maramures

Maramures

Țara Maramureșului este un loc de vis cu peisaje care îți farmecă privirea de îndată ce faci cunoștință cu ele: munți împăduriți brăzdați de ape repezi și cristaline, dealuri mărețe ce se îmbrățișază și se întrepătrund, decorate de căpițe și clăi așezate parcă strategic ca niște paznici încremeniți, lacuri molcome și liniștite, pășuni nesfârșite, cascade sălbatice, specii florale rare pline de culoare și viață ... cu o zestre de 38 de arii  protejate, dintre care: Creasta Cocoșului, Pietrosul Rodnei, Tăurile Chendroaiei, Piatra Rea, Defileul Lăpușului etc.
MARAMUREȘUL se poate considera un tărâm răsfățat de soartă, un loc în care Dumnezeu parcă a avut mai multă grijă cu creația Sa.
Un  motiv dar nu cel din urmă pentru care Va  invitam să vizitati  Maramureșul este acela că în Maramureș este Complexul Șuior, perla turismului maramureșan. Cred că majoritatea celor care au fost măcar odată la Șuior Cota 1000 sau Șuior Bază revin de cate ori le este dor de a fi in pace cu natura si cu sine insuti !
Complexul Șuior este locul ideal pentru a petrece o vacanta cu familia sau cu prietenii atat vara cit si iarna, unde pistele iluminate si pline de zapada Vor satisface cele mai diverse gusturi de practicare a sporturilor de iarna!

Înconjurat de munţi, dar la numai 18 km de municipiul Baia Mare, Complexul Hotelier SUIOR este uşor accesibil, oferind oaspeţilor locaţia perfectă pentru relaxare, evadare din cotidian şi afaceri. Situat în N-V României, în judeţul Maramureş,…

Tururi

http://www.naveliatur.md/ro/turism-extern/tururi/tururi-in-italia.html

Contacte

Chisinau, bd.Stefan cel Mare 200, of.205
Tel. +37322 748575
Fax: +37322 750695
Mobil: +373 69 365 404
e-mail: naveliatur@gmail.com