Contacte
  • Română
  • Русский
A+ R A-

HOTEL APOLLO WELLNESS CLUB 4*, Tirgu Mures

 Complexul Apollo Wellness Club 

este situat la o distanta de 3 km de municipiul Tirgu-Mures, pe drumul national DN 15 - Tirgu-Mures-Reghin-Bistrita/Toplita, in comuna Sangeorgiu de Mures localizat in   Statiunea "Baile Sarate Sangeorgiu de Mures", renumita pentru apele sarate si namolul mineral.
Apele sarate de la Sangeorgiu se aseamana cu izvorul principal Szobranc si cu apele de la Untere-Quelle din Elvetia, cele din urma continand cu mult mai putin hidrogen sulfurat si numai pe jumatate cloruri de sodiu comparativ cu apele de la Sangeorgiu de Mures.Apa are cel mai mare continut de iod (11,4 mg/l) din Transilvania, iar iodul este ionul longevitatii umane.
Complexul se intinde pe o suprafata de 134.644  mp la o altitudine de 320 m.
In prezent complexul este una dintre cele mai dotate locatii cu profil de wellness din regiune si beneficiind de bogatia resurselor naturale devine una dintre cele mai moderne atractii din turismul balnear romanesc.
Facilitatile complexului:
Appolo Balneo
Centru SPA
Centru de agrement
Baza Sportiva
Apollo Balneo , baza de tratament si balneofizioterapie, va pune la dispozitie personal calificat si dotari performante pentru tratarea unei game variate de afectiuni ale sistemului osteoarticular , nervos,cardiovascular si endocrine, ale aparatului genital, digestive,respirator si renourinar, afectiuni dermatologice,otorinolaringologice,neuropsihice.
BALNEO TRATAMENT:
- Baie cu apa sarata in bazin si cada
- Impachetari cu namol
- Electroterapie
- Hidroterapie
- Magnetoterapie
- Ultrasunete
- Aerosoli
- Kinetoterapia
- Masajul terapeutic
- Reflexoterapia
Centrul Spa Apollo va invita sa intrati in atmosfera sa relaxanta si armonioasa , pentrut a regasi buna dispozitie si placerea simturilor, intr-o experienta SPA desavarsita.Tratamentele ajuta la revigorarea organismului si relaxare, stimuleaza circulatia, ard caloriile si remodeleaza corpul stimuland scaderea greutatii corporale.Pe langa intimitate , discretie si profesionalism, va ofera o varietate bogata de tratamente traditionale si exotice, printre care: Hammamul, Masajul Tibetan, masajul cu pietre fierbinti, care sunt un real antidot pentru stresul cotidian.
Centrul de agrement are o suprafata de 2000 mp si cuprinde:piscine cu apa dulce, piscine cu apa sarata, locuri de joaca pt copii, mini piscine, terase, zone de relaxare,servicii de estetica, masaj, intretinere corporala, plaja cu chaise-longue-uri, parc.
Complexul dispune de o baza sportiva moderna , care ii permite sa ofere servicii de calitate pentru echipe sportive de profesionisti sau amatori.Cuprinde:teren de fotbal artificial cu nocturna.Baza sportiva interioara cuprinde o sala de forta dotata cu aparatura de ultima generatie, sala de gimnastica,acces la piscinele cu apa dulce si sarata .

 perioada 23.06-29.11.2019 !

 

- de la 75 EUR / loc in DBL 3* noapte cu Mic dejun inclus
-  de la 90 EUR / loc in DBL 4* noapte cu Mic dejun inclus
si Acces centrul Spa si strand (sezon)

Pachet sejur 3 nopti cu tratament Pachet sejur 7 nopti cu tratament
Perioada sejur: 23.06-29.11.2019

De la 247 EUR/PERS/PACHET
3 nopti cazare cu mic dejun bufet
Buget de masă de 50 lei/persoană/zi
Consultatia medicala
3 proceduri tratament/persoana/zi
Acces nelimitat la centrul SPA și ștrandul exterior (în sezon)
as.medicala

Perioada sejur: 23.06-29.11.2019

De la 520 EUR/PERS/PACHET
7 nopti cazare cu mic dejun bufet
Buget de masă de 50 lei/persoană/zi
Consultatia medicala
3 proceduri tratament/persoana/zi
Acces nelimitat la centrul SPA și ștrandul exterior (în sezon)
as.medicalaAdaugă comentariu

sus

Tururi

http://www.naveliatur.md/ro/turism-extern/tururi/tururi-in-italia.html

Contacte

Chisinau, bd.Stefan cel Mare 200, of.205
Tel. +37322 748575
Fax: +37322 750695
Mobil: +373 69 365 404
e-mail: naveliatur@gmail.com