Contacte
  • Română
  • Русский
A+ R A-
Bardejovske Kupele
Bardejovske Kupele

Bardejovske Kupele

Statiunea Bardejovské Kúpele este situata la 5 km de orasul  Bardeev  in  valea raului Bardejovské, care mai este  numit raul de Kvas. Centrul staţiunii se află la o altitudine de 325 m, înconjurata de un parc pe o suprafata de 1.000 de hectare.
                                                                               Profilul de tratament  este apa minerala.

Atractivitatea statiunii  Bardejovské Kúpele se  bazează pe calitatile curative ale apei minerale. Diferite proprietăţi chimice ale apei şi diversitatea  sursei de alimentare a izvoarelor  au inspirat pe oameni să atribuie acestei ape  proprietăţi de vindecare.

Apa minerala Bardejovské  este considerata una  dintre cele mai vindecatoare ape din Europa.

Ce boli sunt tratate în statiunea balneara Bardejovské?
- Boli ale tractului digestiv -dispersie stomacala , boli benigne ale esofagului, ulcer gastric, ulcer duodenal, tulburări intestinale, enterocolită locala, condiţiile de dupa interventii chirurgicale al intestinului subtire si gros, proctocolit, boli cronice ale vezicii biliare, post-hepatita acuta si pancreatita acuta, pancreatita cronica, starea generala a organismului slăbit.
- Afectiuni  pe baza de tulburări metabolice şi glandelor endocrine - diabet zaharat, obezitate  la pacientii sub 55 de ani, podagra, condiţiile dupa o interventie chirurgicala a glandei tiroide.
- Boli ale sistemului cardiovascular - carditita  acuta, urmari ale viciilor cardiace,  boli isimecice, , post-infarct miocardic, hipertensiune arterială 1, 2 şi 3-a grad, boli vasculare ale extremităţilor in baza  arteriosclerozei, condiţiile de după tromboză şi tromfoplebitelor, conditii post-operaţionale la  inima sau a vaselor sangvine, ect.
- Boli ale aparatului respirator - bronşite cronice, astm bronşic în statre pasiva, stare dupa  pneumonii repetate, condiţiile de după intervenţii chirurgicale de inflamaţie ale tractului respirator, sinusitite si  rinite  cronice , ect.
- Boli oncologice - condiţii  după un tratament complet de cancer.
- Afectiuni  renale şi al tractului urinar.
- Afectiuni genicologice,
- Afecţiuni hepatice cronice, osteoporoza, ale tractului urinar şi  a asteoporozei.

Tratamentul tuturor bolilor enumerate mai sus, cu excepţia afectiunilor genicologice la  femei, este utilizat si pentru copii.


Metodele de tratament

Pacientii sunt examinati cu  echipament medical modern, cu utilizarea diagnosticarii de  calculator la un nivel inalt profesional. Personalul medical din statiune vorbesc fluent limba rusă. Dupa stabilirea diagnozei  incepe un program de tratament individual, care se ajustaza in dependenta de starea si reactionarea pacientului la proceduri.
Pretul include 3 proceduri, examinarea iniţială şi finala.
În caz  in care pacientul se simte rau, se stabileste supraveghere medicală.
Pentru pacienţi  sunt oferite diferite  tipuri suplimentare de saune, masaje, proceduri subaquatice, etc.  Preţul mediu este de 2 € pentru procedura. Insa principala procedura de tratament in statiune e cursul apei minerale.Medicii recomanda peste 8 izvoare de  apa  minerala cu diferite consistente chimice.De obicei apa se bea de 3 ori pe zi, inaintea mesei.
In statiune se foloseste si termoterapia:
- Parafina  si torful specific de turbă transportate de la renumita staţiune din Slovacia - Trenchyanskie Teplitze.
- Razele infraroşii
- Sauna - undele electromagnetice.
La fel sunt folosite metodele de tratament aqvatic: masaj subacvatic, bai, saună finlandeză, baie turcească, cabină de duş scoţian, baie cu jacuzzi. O parte din izvoare care se folosesc pentru baile minerale, sunt bogate în oxid de carbon, care se utilizata în tratamentul de terapie de carbon.

Oferte pentru tratament in statiunea balneoclimaterica  Bardejovske Kupele TRATAMENT "PACHET  STANDARD" Perioada recomandata pentru tratament 7-14 zile!!! Pret/euro/pers/7 nopti cazare/FBT(pensiune completa+ 3 proceduri/zi+ cursul de ape+2ore Wellness SPA/zi)   01.04-30.04.1601.11-19.12.16 01.05-31.10.1627.12-02.01.17 hotel Alexander 4*,  OZON…

Tururi

http://www.naveliatur.md/ro/turism-extern/tururi/tururi-in-italia.html

Contacte

Chisinau, bd.Stefan cel Mare 200, of.205
Tel. +37322 748575
Fax: +37322 750695
Mobil: +373 69 365 404
e-mail: naveliatur@gmail.com