Contacte
  • Română
  • Русский
A+ R A-
Piestany
Piestany

Piestany

Statiunea balneara Piestany este situata în vestul Slovaciei pe malul râului  Vah, la 80 km de Bratislava si este cea mai importantă staţiune balneoclimaterica din ţară.
Principalele indicaţii ale  statiunii sunt bolile  sistemului musculo-scheletic, inclusiv a bolilor inflamatorii si reumatice, iar principala metoda naturala de tratament este - apă termală bogata in  gips-sulf şi namol de sulf.
Piestany este situat  în cea mai calda zona din Slovacia.In timpul verii, temperatura depăşeşte rareori 35 ° C.Verile  sunt  calde şi relativ uscate, toamna şi iarna uşoare, mult soare şi  verdeaţă ce  creaza aici condiţii excelente pentru  odihna si tratament  pe tot parcursul anului.
La intrarea în statiune, pe podul de  Colonnade este o statuie a unui om ce  rupere o cârjă.Aceasta este simbol celei  mai renumite statiune din Slovacia.Şi inscripţia de pe faţada  Colonnadei  - "Surge et ambula "(sk)
(« Ridică-te şi mergi ") -  explică rezultatul tratamentelor produse aici.Una dintre legende  povesteste ca  oamenii au observat cum un păun  si-a vindecat piciorul rănit în groapă cu namol, si de atunci, au început să utilizeze proprietăţile unice  ale apei minerale termale şi a namolului de  sulfat. 
Apă minerală cu proprietati curative naturale, cu temperatura de 69 grade C,  conţine o cantitate mare de sulf, namol de sulf şi tratamentele  de reabilitare, permite persoanelor cu boli reumatice sau ale sistemului locomotor din nou să stea pe propriile picioare.
Diversa este  şi viaţa socială a oraşului şi a statiunii - nu trece o zi fără un concert, teatru, spectacole, dans  sau expozitii. În special pentru oaspeţii staţiunii se organizează diverse programe culturale, prelegeri si excursii. Amatorii de a petrecere  timpul liber vor  fi  încântati de diversificarea ocupatiilor - inot, tenis, călărie, pescuit, drumeţii, ciclism, zbor cu parapanta.
Datorita calitatii  înalte a serviciilor şi a infrastructurii statiunii,  Peistany a devenit un centru balneoclimateric bine cotat in Europa.

PROGRAME CU TRATAMENT  (MAXIMUM 24 PROCEDURI)

In pret inclus:
 cazare, pensiune completa,
proceduri (nu mai multe de 24 in saptamina)
consultatia medicului
pentru hotelele Thermia Palace, Esplanade, Splendid, Grand intrarae la bazin si fitness
taxa de statiune

 

PTOGRAMA  «LIGHT» CU TRATAMENT (maximum 18 proceduri)

 In pret inclus:
cazare, HB- demipensiune,
proceduri (nu mai mult de 18 proceduri in saptamina)
consultatia medicului
pentru hotelele Thermia Palace, Esplanade, Splendid, Grand intrarae la bazin si fitness
taxa de statiune

 

PROGRAM DE REABILITARE (maximum 18 proceduri)
Programul de tratament este destinat tratarii si reabilitarii dupa traume si operatii al sistemului locomotor

 In pret inclus:
cazare, HB- demipensiune
consultatia medicului
proceduri (nu mai mult de 18 proceduri in saptamina)
Taxa de statiune

THERMIA PALACE ENSANA HEALTH SPA HOTEL 5*  este situat in partea de sud a statiunii balneo  Piestany.A fost construit  în anul 1912  deasupra  izvoarelor de apă termală şi namol curativ. Interiorul  bogat in  ornamente şi personalul…

Tururi

http://www.naveliatur.md/ro/turism-extern/tururi/tururi-in-italia.html

Contacte

Chisinau, bd.Stefan cel Mare 200, of.205
Tel. +37322 748575
Fax: +37322 750695
Mobil: +373 69 365 404
e-mail: naveliatur@gmail.com