Contacte
  • Română
  • Русский
A+ R A-
Koh Chang
Koh Chang

Koh Chang

Traducerea ca "Elephant Island", Koh Chang este al doilea ca mărime din insulele Andaman Marea aparţinând Thailanda şi este situat 225kms sud-est de Bangkok. Acesta este, de asemenea, cea mai mare din cele 47 de insule care alcătuiesc Koh Chang National Marine Park,dar este încă acasa, la doar circa 5.000 de rezidenţi permanenţi, deşi această cifră este în creştere constantă cu debut de turism. Thailanda este aşa-numita eco-turism insulă

Noul mileniu a văzut Koh Chang începe transformarea acesteia din ceea ce a fost anterior un refugiu backpacker somnoros la centrul de vacanţă înmugurire că este astăzi.  În ciuda vânzare-se ca o insulă "eco-turistice", au existat unele dezvoltarea necontrolată în zone de plajă populare, dar, deoarece cea mai mare parte a insulei este abrupt teren, aceasta rămâne o destinaţie virgină.  Mari statiuni de lux sunt caracteristice zonelor de pe insula cele mai dezvoltate, deşi există încă o piaţă pentru excursionişti şi turişti shoestring, cu mijlocul de preţ şi de cazare bugetar încă disponibile la mai liniştită, plaje mai puţin dezvoltate.

Aproape toate de dezvoltare este pe coasta de vest şi pe plaje, cum ar fi White Sand şi Klong Prao, unde vizitatorii caută confort şi lux la un cost suplimentar, în general, îşi au reşedinţa. Dintre aceste două domenii, White Sand Beach este cel mai dezvoltat şi loc pentru a găsi nu numai cazare de calitate, dar, de asemenea restaurante bune şi spoturi plăcut să se bucure de o băutură în seara.  Plaja in sine este corespunzător uimitoare, cu nisipuri moale şi vederi pitoreşti spre mare. Plimbaţi-a lungul marginii apele de la apus şi alege dintr-o serie de restaurante bine amplasate.

Pentru dezvoltare mai puţin prietenos şi-pungă de cazare şi restaurante, zona de plajă Lonely este încă loc pentru a fi cu nici bibelouri bambus cabane-sale şi atmosfera boemă între timp. Kai Bae Beach este undeva între somnoros şi treaz si ofera un echilibru bun de calitate cazare şi linişte. Koh Chang are o linie de coastă accidentat, unspoilt.

Infrastructurii turistice din Koh Chang este încă în curs de dezvoltare şi, în ciuda statiuni clasic, unele elementele de bază cum ar fi o reţea rutieră de transport viabilă şi sunt încă destul de primitive.  Nu există nici un aeroport pe insulă şi este puţin probabil că va fi unul de dezvoltare, deoarece este limitată de către Direcţia Silvică din Thailanda.  Este doar o unitate de cinci ore de la Bangkok, dar vă pot zbura la Trat şi prinde un transfer de peste, dacă sunteţi într-o grabă.  Esenţiale cum ar fi telefon, internet si ATM-uri sunt toate prezente, precum şi de magazine de vânzare cu elementele de bază şi suveniruri. 

Tururi

http://www.naveliatur.md/ro/turism-extern/tururi/tururi-in-italia.html

Contacte

Chisinau, bd.Stefan cel Mare 200, of.205
Tel. +37322 748575
Fax: +37322 750695
Mobil: +373 69 365 404
e-mail: naveliatur@gmail.com