Contacte
  • Română
  • Русский
A+ R A-
Coblevo
Coblevo

Coblevo

Statiunea este situata pe litoralul Marii Negre din regiunea Nikolaev si dispune de aproximativ 60 de pensiuni si baze de odihna, cu niveluri diferite de confort, ce se intind de-a lungul marii - la 6 km.  Statiunea Koblevo intimpina turistii sa, oferindu-le odihna la diverse solicitari, incepind cu baze de odihna de tip econom si finisind cu categoriile de lux. Koblevo este preferata atit pentru tineri cit si familii cu copii, fiecare gasind peva pe gustul sau.
Alimentare: Chiar daca nu toate bazale de cazare ofera inclus in cost alimantarea, majoritatea dispun pe teritoriu de ospatarii si bufete unde se poate comanda masa la solicitare. Orientativ 3 mese pe zi ajung de la 100/120 grvn.  In afara de aceasta Statiunea Koblevo dispune de o multime de baza de alimntatie publica unde puteti se pot savura bucate pentru orice gust.
Infrastructura: Deoarece Koblevo in comaparatie cu alte statiuni de litoral al regiunii Nikolaev este caracterizata fiind una foarte distractiva in afara de zonele de distractii  dispune de Aquapark.

 Delfin este localizat in partea ucraineasca a statiunii Koblevo, pe malul marii. Pe teritoriu: WI-FI, piscina deschisa, jakuzzi, spatiu pentru copii, barbeque, restaurant si spatiu de ralaxare si odaihna si restaurant pe malul marii. Alimentare:…

Tururi

http://www.naveliatur.md/ro/turism-extern/tururi/tururi-in-italia.html

Contacte

Chisinau, bd.Stefan cel Mare 200, of.205
Tel. +37322 748575
Fax: +37322 750695
Mobil: +373 69 365 404
e-mail: naveliatur@gmail.com