Contacte
  • Română
  • Русский
A+ R A-
Bukovel
Bukovel

Bukovel

Buсovel - una dintre cele mai mari statiuni de schi din regiunea Ivan-Frankovsk, situata în satul Polianitsia.

In apropiere, sunt doi munti inalti Sinyak (1665 m) şi Homiak (1542 m), care sint disponibili pentru o gama larga de alpinisti iubitori de o relaxare activa.

Datorita locatiei favorabile şi condiţiilor naturale favorabile, zapada cade se devreme şi în cantitati mari. Combinarea rationala şi eficienta a lucrului cu privire la pregatirea traseelor (sistemul artificial de inzapezire) stratul de zapada este excelent şi dureaza din decembrie pina la sfirsitul lunii aprilie. Toate traseele sunt echipate cu tunuri de zăpadă şi protejate de lumina solara directa, ce permite “retinerea” zapezii, chiar si la temperatura de zero grade. Două piste sint iluminate, puteţi merge chiar şi in timpul noptii.

Pe teritoriul statiunii functioneaza teleferice cu doua – patru locuri. Lungimea totală a traseelor este de 14 000 m. La dispozitia turistilor stau centrele de închiriere a echipamentelor de schi (schi, snowboard), scoala de schi.

Odihna la statiunea de schi Buсoveli este util pentru persoanele de orice vârstă. Clima Carpatilor ucraineni, aerul curat, apa izvoarelor, peisajele splendite, în orice moment al anului, influenteaza pozitiv asupra tuturor sistemelor corpului uman.

Statiunea Buсoveli se bucură de faima celei mai “la moda” statiune de schi din Ucraina. Într-adevăr, aici este tot de ce ai nevoie pentru o vacanta de schi de calitate, inclusiv pistele de niveluri diferite, infrastructura, o bună ergonomie şi un nivel excelent al serviciilor.

Desi, pe de altă parte, Buсoveli este cea mai scumpă staţiune, care a depăşit toate statiunile nationale si unele internationale, dupa nivelul preturilor.

Tururi

http://www.naveliatur.md/ro/turism-extern/tururi/tururi-in-italia.html

Contacte

Chisinau, bd.Stefan cel Mare 200, of.205
Tel. +37322 748575
Fax: +37322 750695
Mobil: +373 69 365 404
e-mail: naveliatur@gmail.com