Contacte
  • Română
  • Русский
A+ R A-
Iaremcea
Iaremcea

Iaremcea

Un set de baze de odihnă, pensiuni, restaurante. La reabilitarea şi tratamentul oamenilor, contribuie natura – prin imprejurimi nu este nici o intreprindere industriala, numai paduri şi munţi. Aerul este bogat in ozon - ideal pentru tratarea bolilor aparatului respirator.

Insasi orasul Iaremcea este foarte mic si aproape ca toate satele carpatice are o strada centrala si mai multe mici, ce se pierd in adâncul munţilor. Orasul este foarte curat, nu exista nici o cladire cu multe nivele. Oraşul are citeva biserici mici, precum şi peste tot sint mici capele şi cruci pe marginea drumului.

Oraşul este renumit prin cascada de pe raul Prut, restaurantul unic Gutulishina, piata de suvenire. Cascada, desigur, este mică - numai 8 metri în înălţime, dar lângă ea mereu sint multi turisti. Peste cascada se intinde un pod. Aproape de cascadă - un restaurant Gutulishina, construita fără nici un singur cui, complet din lemn. Interiorul este decorat cu sculpturi din lemn, piei de animale sălbatice, instrumente muzicale. Pe cealalta parte a raului – piata de suvenire, cunoscuta în Carpati si in Ucraina. Aici puteţi achiziţiona produse unice confectionate de meşteşugarii nationali din piele si blanuri, ceramica, metal, lemn.

La 10 minute de centrul orasului, isi are inceputul “cararea” ecologica - cognitiva "pe muntele Cernogoritsa" cu o lungime de 6,5 km. Aici este creat un volier, unde se cresc cerbi, mistreti, vulpi.

Vara, aici există o varietate de posibilităţi de recreere. Asta inseamna drumetii montane şi alpinism, excursii. Linga oras muntii sint mici 1000-1400 metri. Una dintre cele mai celebre şi uşor accesibile varfuri – Muntele Macovita, 987 metri. Un traseu trece pe linga de Stincile Dovdus - obiect unic - gramada de stinci. Dacă pare dificil pentru începători, puteţi pur şi simplu sa va plimbati prin împrejurimi sau prin pădure. Din munti se daschide o vedere superba a întregului oraş, Deliatin, Iamnu, Mikulicin şi valea râului Prut. Pentru cei mai experimentati sint recomandate trasee mai lungi şi mai dificile, care la fel, pornesc de la Iaremcea. De asemenea, în timpul verii aici, puteţi culege fructe de padure, ciuperci sau puteti sa înotati în riul din munte.

Iarna aici puteţi, de asemenea, sa va relaxati. In oras este un mic teleferic pentru începători, cu o lungime de 300 metri. Tarifele pentru cazare sunt mici, un nivel adecvat al serviciilor şi distractiilor, şi pistele nu sint atit de departe - 20-25 km.

Cazare:
Iaremcea, vila particulara, tip econom, HB - 137 euro/peroana
Iaremcea, vila particulara, odai cu comoditati, HB - 150 euro/peroana
Pretul include:cazare, alimentare mic dejun si cina, transport tur-retur, excursie in Iaremcea, transfer la pirtie 3 zile, asigurare medicala.

Tururi

http://www.naveliatur.md/ro/turism-extern/tururi/tururi-in-italia.html

Contacte

Chisinau, bd.Stefan cel Mare 200, of.205
Tel. +37322 748575
Fax: +37322 750695
Mobil: +373 69 365 404
e-mail: naveliatur@gmail.com