Contacte
  • Română
  • Русский
A+ R A-
Mikulicin
Mikulicin

Mikulicin

Mikulicin - una dintre cele mai populare statiuni din Carpați deoarece se află într-un loc pitoresc al Parcului Natural Național.
Amplasarea în apropierea stațiunilor de schi Bukovel, faimoasa Vorohta și Yablunitsa va ofera posibilitatea de a combina  cazarea in Mikulicin cu o vacanță de schi în stațiunile renumite moderne.
Ca atractie turistica poate fi numita insusi Mikulicin fiind cea mai lung sat in Ucraina, extins la 44 km.

Nu vor fi lasati indiferenti iubitorii de bere, deoarece aici există o fabrică de bere, care pregătește patru soiuri de bere «Гуцульское». Deosebit de interesant este gustul de "miere" a berii, care este preparat si infuziat pe mierea si propolisul din stupinele proprietarului ce pregateste berea.

Mikulicin este situata la o altitudine de 750 m deasupra nivelului mării în valea râului Prut, în raionul Iaremcea a regiunii Ivano-Frankovsk.

Pentru familii ce solicita turismul verde, sau dezvoltat o mulțime de trasee pentru drumetii conceput pentru persoane de diferite virste si pregatire fizica. Excursii pentru a alege fructe de padure si ciuperci, excursii in sat la biserica Sfântei Treimi cu clopotnița secolului XIX , spre renumita cascada Женецкий Гук (inaltimea de 15 m), amplasat intre satul Mikulicin si Tatarov, la cel mai înalt vârf al Carpaților, Goverla, in Yaremcia la cascada "Пробий" si altele.

De asemenea, satul Mikulicin este renumit prin amplasarea pe teritoriul sau unul dintre cele mai recente cimpuri de petrol de gaze.

Iarnă Mikulichin devenit o destinație favorită pentru schiori. În apropiere:  stațiunea de schi Bukovel - 24 km, Yablunitsa - 19 km, Vorohta - 18 km, iar Yassinya - 31 km.

Tururi

http://www.naveliatur.md/ro/turism-extern/tururi/tururi-in-italia.html

Contacte

Chisinau, bd.Stefan cel Mare 200, of.205
Tel. +37322 748575
Fax: +37322 750695
Mobil: +373 69 365 404
e-mail: naveliatur@gmail.com