Contacte
  • Română
  • Русский
A+ R A-

Ensana Grand Hotel Margitsziget 4*, Budapesta

Danubius Grand Hotel Margitsziget & Danubius Health SPA Resort Margitsziget 4*, se  aflată în inima oraşului, pe Insula Margareta, o insulă a liniştei şi a calmului; a fost costruit în 1873 după proiectele lui Ybl Miklós în stil neorenascentist. Hotelul aflat în partea de nord a insulei a fost recent renovat.
 Serviciile bogate ale hotelului, holul şi restaurantul său amintind de vremuri de demult, bucătăria excepţională tradiţională cu faimă în tot oraşul, deschisă din primăvară până toamnă, terasa dintre arbori, precum şi grădina, sunt unice în capitală. Personalul calificat al hotelului, serviciile de nivel înalt şi echipamentele technice, varietatea amplă a diferitelor feluri de mâncăruri şi băuturi asigură posibilităţi excepţionale pentru ţinerea diferitelor conferinţe şi evenimente. În sălile de conferinţe, în restaurant şi celelalte spaţii publice se poate solicita acces internet fără cablu (WIFI).
 Hotelul este conectat printr-un coridor subteran  încălzit cu Thermal Hotel Margitsziget, în aşa fel tratamentele terapeutice, wellness, şi fitness (gratuite pentru oaspeţii hotleului) din clădirea de alături sunt uşor accesibile tuturor.
Pret in euro/camera(2ad)/sejur

  februarie - martie 2020 /sejur 3 nopti cazare, camera
DBL standard, BB(dejun)
 de la 480 €
DBL standard, HB(dejun+cina)   de la 530 €
DBL standard, FB(3 mese)  de la 620 €

In pret este inclus:
- cazare + concept alimentare
- asigurare medicala
Suplimentar se achita:- transport

Login to post comments
sus

Tururi

http://www.naveliatur.md/ro/turism-extern/tururi/tururi-in-italia.html

Contacte

Chisinau, bd.Stefan cel Mare 200, of.205
Tel. +37322 748575
Fax: +37322 750695
Mobil: +373 69 365 404
e-mail: naveliatur@gmail.com