Contacte
  • Română
  • Русский
A+ R A-
Hajdúszoboszló
Hajdúszoboszló

Hajdúszoboszló

Statiunea Hajdúszoboszló este considerata- "Mecca reumatismului". Apa termala care  izvoraste de la o adâncime de circa 1100 de metri, are o temperatură de circa 75 ° C şi ajută la vindecarea a mai multor  dereglari ale  sistemului musculo-scheletic, a pielii şi a celor  ginecologice.

Hajduszoboszlo statiunea balneara de grad  international,  este  aplasata in partea de est a Ungariei, la 30 km de orasul Debreten, in apropierea frontierei Romaniei. Statiunea este bine cunoscuta pentrul efectul curativ ale apelor sale termale.Apa termala gazoasa contine saruri hidrocarbonate, iod, brom, ftor, fier, magneizu  si altele (peste 20 de tipuri de minerale), dintre care si bitumul, care in combinatie cu iodul  da apelor  termale din Hajduszoboszlo o culoare cafeniu-inchisa.La fel apa cat si namolul de aici contine ostrogen.
Orice program terapeutic cu apa termala se va efectua cu ajutorul medicului specialist.
Cele 40 de feluri de tratamente pe bază de apa termală  de calitate controlată şi garantată, au efect terapeutic asupra următoarelor boli:
- boli dermatologice cronice.
- sterilitate,
- boli ginecologice cronice,
- unele forme de ateroscleroză obliterativă periferică,
- fracturi osoase,
- reabilitare după leziuni sportive,
- dureri musculare cronice,
- hemoragie cerebrală, operaţii pe creier, sau alte cauze de paralizii,
- reabilitare după boala Heine-Medin,
- neuralgii cronice, nevrite,
- bolile cronice inflamatorii ale coloanei vertebrale,
- artrite degenerative,
- artrite cronice,

Baia în apa termală este contraindicată în următoarele stări:
- boli dermato-venerice,
- boli infecţioase,
- boli severe ale sistemului nervos central,
- tuberculoză,
- hipertensiune malignă,
- insuficienţă cardiovasculară,- boli canceroase,
- inflamaţii acute,
- tumori maligne,
- sarcină.

Hajduszoboszlo este o staitune balneo cu caracter permanent.Statiune dispune de un Strand  in aer liber pe o suprafata de circa 30 hectare, care incepe a functiona incepand cu 1 mai si pina in luna septembrie.Strandul termal (Baile Termale) cu bazine acoperite si descoperite, cu apa termala naturala si bazinul de inot Arpad, este deschis indiferent de anotimp.Aqua Palace este un complex acquatic acoperit care functioneaza anul imprejur!Hajduszoboszlo este locul ideal pentru a petrece daca nu a saptamana , atunci macar un weekend inpreuna cu familia!!!

Hotel cu 203 camere (apartamente, camere cu doua paturi, camere comunicative, camere cu un pat, camere cu pat suplimentar).Mai multe bazine de agrement, tratament si inot, sector terapeutic cu personal specializat. Structura de cazare:-158 camere…
Situat în apropierea staţiunii balneare "Várfürdő", intr-o zonă liniştită, scutită de orice zgomot provenit din partea circulaţiei tranzit, plină de vegetaţie arborescentă.Complexul - inconjurat de un parc propriu de 40000 mp - prin stilul său…

Tururi

http://www.naveliatur.md/ro/turism-extern/tururi/tururi-in-italia.html

Contacte

Chisinau, bd.Stefan cel Mare 200, of.205
Tel. +37322 748575
Fax: +37322 750695
Mobil: +373 69 365 404
e-mail: naveliatur@gmail.com