Contacte
  • Română
  • Русский
A+ R A-
Miskolc-Tapolca
Miskolc-Tapolca

Miskolc-Tapolca

Baia de peşteră este situată în Miskolc-Tapolca, în zona de agrement a oraşului Miskolc, în partea Nord-vestică a Ungariei într-o zonă pitorească, bogată în atracţii turistice. Baia de peşteră este unică în Europa, şi sunt cunoscute efectele terapeutice încă din secolul al XVI-lea.Apa din baia de peşteră are 31 de grade Celsius, cu conţinut de calciu, magneziu-carbonat de hidrogen, în urme acid metaboric, acid silicic, iod, brom şi radon. Este potrivit pentru atenuarea:
- bolilor locomotorii,
- bolilor respiratorii,
- bolilor gastro-intestinale,
- bolilor cardio-vasculare.
Dar oferă regenerare şi pentru cei sănătoşi.
Întreţineri medicale:
- împachetări cu nămol,
- baie cu greutăţi,
- baie cu acid carbonic,
- masaj medical,
- tangentor (masaj sub apă cu jet de apă),
- gimnastică medicală în grup sub apă,
- înot medical în grup sub 18 ani.
Servicii wellness:
Masaj înviorător, masaj cu ulei aromat, masaje speciale (cu ciocolată, cu boia de ardei, cu alge), pedichiură, manichiură cu parafină, UWE Sunboard cu bronzare adâncă.
Efecte curative, indicaţii: oboseală fizică, afecţiunile sistemului nervos autonom şi respiratorii, procese de inflamaţii cronice, îmbolnăvirile articulaţiilor, simptome repiratorii alergice, inflamaţii gastro-enterite, afecţiuni asmatice.

Hotelul se afla la doar cativa metri de centrul statiunii si de pestera cu apa termala, in apropierea parcului.Cladirea hotelului, datorita multiplilor terase si alei are un fascin specific datorita naturii si privelistilor din jur,…
Kitty hotel  3 * se afla  în parcul vechi din  Miskolc-Tapolca la câţiva paşi de intrarea incelebra  pestera  termala. Datorită pozitionarii hotelului i oaspeţii  pot  in  halat şi papuci de casă  sa  mearga in   peşteră.Camerele…

Tururi

http://www.naveliatur.md/ro/turism-extern/tururi/tururi-in-italia.html

Contacte

Chisinau, bd.Stefan cel Mare 200, of.205
Tel. +37322 748575
Fax: +37322 750695
Mobil: +373 69 365 404
e-mail: naveliatur@gmail.com