Contacte
  • Română
  • Русский
A+ R A-
Sarvar
Sarvar

Sarvar

 Sárvár  alături de Budapesta este membru al Asociaţiei Regale a Băilor termale din Europa. Complexul de băi termale Savrar , corespunde tuturor  cerinţelor moderne europene.

Staţiunea  Sarvar este situata în nord-vestul Ungariei, iar Complexul Termal este la 500 de metri de centrul oraşului într-o zonă frumoasă de pădure.Cele doua izvoare care alimenteaza Compexul  Termal,  sunt la  o adâncime de 2.000 m, cu o temperatură de 83 ° C, si altul  la o adâncime de 1200 de metri - cu o temperatură de 43 ° C. Componenţa de natriu clor a apei primului  izvor - ajută la tratarea reumatismului, sclerozelor multiple, bolilor genicologice. Al doilea izvor  conţine bicarbonat alcalin, care este recomandat pentru bolile de plămâni şi a sistemului musculo-scheletic.

Din  apa sarata, care izvoraste la  adâncimea de 2.000 m, se obtine  sarea, cunoscuta in toata lumea ca  cristalul  Sharvarsky , care este folosit pentru baile de sare, la tratarea  bolilor musculo-scheletice, genicologice, bolilor de piele, acestea au un efect benefic la durerile abdominale  si a celor de sterilitate. In mod special sunt apreciate baile in - pestera de sare Savrar. Microclimatul  special de  aici, este prielnic  pentru cei ce au probleme a căilor respiratorii şi astm.

Contraindicaţii:
- probleme cardio-vaculare,,
- insuficienţă respiratorie,
- tromboza, 
- tuberculoza,

Hotelul  se afla in mijlocul naturii, prin aceasta  se   înţelege - un  parc verde în jurul hotelului, şi  parcul dendrologic  Sharvar. Aici vă puteţi răsfăţa cu tratamente de întinerire, la Complexul  hotelului, care este…

Tururi

http://www.naveliatur.md/ro/turism-extern/tururi/tururi-in-italia.html

Contacte

Chisinau, bd.Stefan cel Mare 200, of.205
Tel. +37322 748575
Fax: +37322 750695
Mobil: +373 69 365 404
e-mail: naveliatur@gmail.com