Contacte
  • Română
  • Русский
A+ R A-
Dolenskie Toplize
Dolenskie Toplize

Dolenskie Toplize

Statiunea balneologica  Dolenskie  Toplize este situata în valea râului Krka. Statiunea este înconjoară de masivul muntos, numit Kochevsky Rog.Dolenskie Toplize  este considerata unua dintre cele mai vechi  statiuni balneo, unde  au fost descoperite izvoare termale, iar proprietatile curative ale izvoarelor fierbinţi au fost descoperite în 1224.
Clima este moale  prealpina, temperatură medie în luna iulie 20 - 22 de grade Celsius, iar  în luna ianuarie de la 0 la + 2 grade.
Apa termala cu  temperatura  de 33 grade, este bogata în bioxid de carbon, si într-o măsură mai mică este  mineralizata (calciu, magneziu, carbonat de hidrogen).
Particularitatea statiunii este imbinarea ideala a  echipamentelor moderne şi avansate de tratament medical cu  trecutul istoric bogat a statiunii.
Oaspeţii pot alege cea mai bună opţiune de cazare: Doua hoteluri "Vital" si "Cristal", conectate printr-un pasaj acoperit între ele şi Centrul Medical. 
Pentru odihna  şi  divertisment statiunea ofera  clienţilor săi : trei piscine acoperite (cu temperatura 36 de grade Celsius), două piscine în aer liber (27 grade Celsius), terenuri de tenis si scoala de tenis,  fitness, sauna si salon de frumusete.
Pentru amatorii de  a petrece  timpul  în aer  liber: o pistă de alergare  si ciclism,  canoe pe fluviul, tragere cu   cu arcul. Pentru cei care doresc să se familiarizeze cu istoria şi cultura  Sloveniei: excursii in multe alte locuri interesante.
Nuanţe
+ O baza de tratament buna si cu personal calificat. O varietate de programe de tratament şi profilaxie.
- Nu există personalului medical  vorbitor de limba rusa sau romana, toate consultările sunt organizate cu participarea interpretului vorbitor de limbă rusă. Statiunea este mica  si cu putin divertisment seral.

Indicatii terapeutice:

Profilul principal a statiunii este tratamentul şi reabilitarea traumilor ale sistemului musculo-scheletice, precum şi tratarea bolilor reumatice.Ca  proprietati curative, statiunii i se atribuie apa termala  (cu temperatura 28-36 grade Celsius), bogata în bioxid de carbon, precum si calciu, magneziu, carbonat de hidrogen.În plus au fost elaborate programe specilae  pentru tratarea si profilaxia   durerilor de spate, îmbunătăţi posturilor  la copii. Pe teritoriul Centrului  de Medicina  sunt medici specialişti: fizioterapeut, reumatolog, etc
• boli reumatice ale aparatului locomotor,
• reumatism cronic, inflamatoriu, degenerativ,
• afectiuni ale ţesutului conjunctiv
• starea post-traumatice şi postoperatorie ale aparatului locomotor,

Metode  curative:

• fizioterapie (exerciţii terapeutice în piscină)
• hidroterapie (baie cu hidromasaj, baie de plante, băi de perla si  cristal, masaj subacvatic)
• Terapia cu namol (impachetari cu namol, măşti fitoaromatice)
• electroterapie
• termoterapie
• kinetoterapie (lecţii, atât de grup şi individuale)
• terapie manuala
• drenaj limfatic
• crioterapie 

Contraindicatii:

- boli canceloase,
- boli in  stadii  de acutizare,
- sarcina cu complicatii.

 

Un hotel  exclusiv  cu mobilier natural  si o atmosfera intimă, caracteristica pentru un  mic hotel  de acest gen.CamereSpaţioase cu aer condiţionat,  acces la internet gratuit, baie, cabina de dus sau o baie de masaj, TV…
Informaţii generale:3 piscine acoperite cu apă termală. Legătură cu Centrul de Reabilitare Medicala. Camere cu  24 de ore de îngrijire medicală, un bar de aperitive şi o sală de relax, colţ de internet.CamereCamere confortabile, dotate…
Informaţii generale:Hotel  renovat cu o tradiţie veche de secole.Trecerea acoperita ce duce la piscine termale, centru de wellness şi Centrul Medical si de Reabilitare. Cazare confortabila, cu living separat şi zona de dormit.CamereCamerele sunt dotate…

Tururi

http://www.naveliatur.md/ro/turism-extern/tururi/tururi-in-italia.html

Contacte

Chisinau, bd.Stefan cel Mare 200, of.205
Tel. +37322 748575
Fax: +37322 750695
Mobil: +373 69 365 404
e-mail: naveliatur@gmail.com