Contacte
  • Română
  • Русский
A+ R A-
Maribor Pohorje
Maribor Pohorje

Maribor Pohorje

Maribor Pohorje, una din cele mai mari si mai populare statiuni de schi din Slovenia. Lungimea traselor  de schi  este de 80 km. Aici de asemenea este Centru Termal  Maribor, unde vă puteţi reface  sănătatea  în izvoarele  termale. Locaţie reusita, lângă oraşul Maribor, al doilea  dupa marime oraş din Slovenia. În fiecare an,  Maribor găzduieşte competiţii de schi alpin pentru  Cupa Mondială. Foarte bine este dezvoltata  infrastructura  staţiunii, care  oferă o oportunitate pentru vizitatori de a găsi  tot ce-si doreste sufletul. Aici este unul dintre primele trasee iluminate pentru schi de noapte  dîn Slovenia. In afara de schiat staţiunea oferă 36 km de trasee echipate pentru schi cross-country. Chiar dacă iarna este cu  puţină zăpadă, in staţiune cu această problemă se face faţă cu echipamente moderne pentru zapada artificiala. Stratul de zăpadă de la staţiune sunt garantate 100 zile pe an. Seara, turistii pot vizita numeroase restaurante, cafenele discoteci şi alte centre de distractii. 
Informaţii de schi
Sezonul de schi : decembrie - aprilie.
Altitudine: 1011 м;
Pantele Zonei: 220 ha.
Numărul de ascensoare: 21
- telescaune : 3;
- Rope: 17;
- funeculare: 1;
Trasee:
Lungimea totală a potecilor: 80 km.
- Black: 14 km;
- Red: 20 km;
- Cross-country schi: 18 km în partea de sus a Maribor Pohorje şi la 10 km la Pohorje piuliţa
- Blue: 30 km;
Informaţii suplimentare: traseu pentru schi luminat noaptea 7 km, instalaţie pentru zăpadă artificială, grădina pe zapada, scoala de schi, pârtii pentru  sanie - 6 km, Scoala de snowboarding, Telemark şi sculptură, numeroase restaurante şi baruri pe piste. Săptămânal program de divertisment. In sezonul estival in Pohorie puteti sa va coboriti pe sanii la 2 km pe şine cu o viteză de 40 kilometri pe oră . Vara, abrubtul al unui funicular se transforma in  «Bike park» unde are  loc Campionatul Mondial de ciclism montan de coborire. Aici in poligonul de altitudine sunt organizate diferite  programe de «teambuilding».
Nuanţe:
+ Cea mai mare staţiune de schi în Slovenia. Traseu bine luminat pentru schi de noapte. Amplasarea in apropierea orasului  ofera libertate în alegerea suplimentara de divertisment  seral. Statiunea dispune de  izvoare termale. In Hotel Habakuk sunt piscine mari. Condiţiile climatice permit zăpada să se întindă la începutul lunii decembrie sis a nu se topească până la sfârşitul lunii martie, chiar dacă  iarnă nu este foarte rece.
- Deoarece aceasta este cea mai frumoasă staţiune a sportului de schi, în mod constant sunt effectuate tot felul de concursuri. Din această cauză, există probleme cu rezervarea de hoteluri si evident trebuie branate din timp.

Pretin in euro/camera/sejur 7 nopti cazare - sezon - 2020   Perioada 04.01-11.01.2020 DBL room , 2ad  - 975 €/ HB REDUCERI:Pentru copii pana la 6 ani, cu 2 ad in odaie, fara pat suplimentar-  gratisPentru copii…

Tururi

http://www.naveliatur.md/ro/turism-extern/tururi/tururi-in-italia.html

Contacte

Chisinau, bd.Stefan cel Mare 200, of.205
Tel. +37322 748575
Fax: +37322 750695
Mobil: +373 69 365 404
e-mail: naveliatur@gmail.com