Contacte
  • Română
  • Русский
A+ R A-
Smarjeske Toplice
Smarjeske Toplice

Smarjeske Toplice

    Statiunea este situata la o altitudine de 169 de metri deasupra nivelului mării şi la o distanţă de 80 km de Ljubljana. Intimitatea acestei staţiunii are avantajele sale: aer curat, ionizat favorizat de un număr mare de lacuri, clima moale, cu izvoare fierbinti şi apă minerală, temperatura caroa e de 32 grade. Proprietăţile medicinale ale apei au fost confirmate de institutii medicale speciale şi staţiunea a primit statutul de centrul Spa.
  Ca orice statiune slovenă de acest ешз, Smarjeske Toplice oferă o gamă largă de activităţi sportive şi de agrement: 4 terenuri de tenis, locuri de joaca pentru mini-golf, fotbal, baschet, Pistă de alergare, bazin de sport, 2 piscine interioare termale, 3 piscine în aer liber termale, 10 săli de masaj, inchirieri de biciclete, excursii diverse (manastiri medievale, în Novo Mesto, fabrica de bere celebra). La 5 km de staţiunea , pe malurile râului Krka se află Castelul Otočec, hotel de lux unde se pot relaxa iubitorii de antichităţi şi de lux.

FACTORI MEDICALI:

Profilul de bază a staţiunii - sunt bolile cardiovasculare. Factorii curativi principali sunt surse de apă minerale, care conţin dioxid de carbon, magneziu şi calciu, sodiu, fier, mangan, anionii şi electroliţi slabi, temperatura apei e de 32 ° C.

Toate programele de tratament sunt bazate pe diagnostic funcţional, care determină nivelul de siguranta a exercitiilor fisice  asupra inimii. Pentru o mai mare eficienţă a programului de tratament e obligatoriu  vizita initiala si finala la medicului. Complexul este dotat cu echipament special, care urmareste activitatea inimii in perioada executarii programului şi ingrijirea constantă al personalului medical.

În afara metodelor clasice este folositA în ultimii ani terapiA cu oxigen, care îmbunătăţeşte funcţionalitatea inimii şi ajută la reducerea durerilor.

Staţiunea oferă, de asemenea, un set de măsuri pentru întărirea generală a organismului. Aici sunt elaborate programe speciale: anti-stres, fitness, profilaxie geriatrica, programele de pierdere în greutate, de frumusete.


INDICAŢII tratament:

- boli cardiovasculare
- boli coronariene
- disfunctii de ritm cardiac
- boli ale muschiului inimii, fără semne vădite de slăbire a inimii
- stare dupa interventii chirurgicale cardiace
- afectiuni ale arteriale venoase periferice, si circulatiei limfatice
- tensiune arteriale marita
- afectiuni şi leziuni ale sistemului musculo-scheletice
- Reumatism degenerativ: artrita, spondiloza, periartropatii, enteropatie
- Boli ale sistemului nervos central sau periferic
- Stare după insult
- Ateroscleroza vaselor cerebrale
- Neurologie
- Neuropatia
- Condiţiile de boli psihosomatice şi nevroză, stres, migrenă, insomnie

CONTRAINDICAŢII

- acutizarea bolilor infecţioase
- acutizarea bolilor inflamatorii
- stare inflamatorie a organelor interne

 

Pret in euro/camera (2ad)/sejur 7 nopti/HB- demipensiune, Sezon 2020 Perioada 04.01 - 18.01.20 DBL, 2ad/ HB 850 €,  Reudceri CHD 0 - 6 ani - gratis cu 2 adulti in  odaie,CHD 6 - 12 ani…
Pret in euro/camera (2ad)/sejur 7 nopti/HB- demipensiune,2019/2020 Perioada 14.12-23.12.1904.01-18.01.20 DBL, 2ad/HB 992 €, sejur  ReudceriCHD 0 - 6 ani - gratis cu 2 adulti in  odaie,CHD 6 - 12 ani - 50% cu 2 adulti…

Tururi

http://www.naveliatur.md/ro/turism-extern/tururi/tururi-in-italia.html

Contacte

Chisinau, bd.Stefan cel Mare 200, of.205
Tel. +37322 748575
Fax: +37322 750695
Mobil: +373 69 365 404
e-mail: naveliatur@gmail.com