Contacte
  • Română
  • Русский
A+ R A-
Terme Zrece
Terme Zrece

Terme Zrece

Statiunea Terme Zrece este situata în partea de nord-est a ţării înconjurată de munţi. Nu departe de statiunea Terme Zreče este o statiune montana de ski  Rogla.
Amplasarea  acestei statiuni  oferă oportunităţi pentru odihna şi tratament în orice  perioada al anului. In statiune functioneaza  un Complex de piscine cu ape termale, avand o suprafata totale de 1600 de metri patrati. In statiunea este deschis Centrul Lumea  Saunilor:  finlandeze (cu cristal - şi cromoterapie), două  cu aburi, saună  infraroşie, şezlonguri încălzite pentru salile relax, o piscină în aer liber, un bar de vitamine.
Pentru activitati in aer liber statiunea ofera : tenis, badminton, trasee cu bicicleta, pescuit (licenţa este disponibilă de obtinut la receptia hotelului), un teren de golf în Slovenske Konjic (6 km), trasee de  schi in sezonul de iarna  la staţiunea Rogla (15 km). 
Factori medicali:
- apa akrotermala  (calciu, magneziu - bicarbonat), cu temperatura apei de 34,5 grade.
- turba montana
- clima montana
1. Climă
În 1996  Rogla a primit statutul de Statiune climaterica cu aer sănătos. Curăţenia aerului îmbogăţit cu oxigen, şi a climatului favorabil au un efect de vindecare asupra persoanelor cu probleme respiratorii şi boli pulmonare cronice.Principalul avantaj - localizarea acestuia la înălţime de 1500 m deasupra nivelului mării. Terapia climatica se recomanda din mai până în octombrie şi este utilă în special pentru tratamentul astmului bronşic, bronşită, boli ale sangelui. 
2. Turbă de munte
Sursa naturala de sănătate, în special este pretuit ca produs ecologic, a căror vârstă este de aproximativ 10 000 de ani. A fost descoperit în mijlocul Pohorje, în partea mai paduroasa.Turba este utilizat sub formă de împachetări  sau  bai cu  turbă.
Proprietatile sale medicinale sunt esenţiale în special în tratamentul:
- Boli ale sistemului musculo-scheletic: reumatism, artrită în forma  ne acută (modificări degenerative ale  articulaţiilor, dureri cronice  în spate)
- boli  ginecologice. Termoterapia cu  baile  şi impachetarile de  turbă  ajuta în special în cazurile inflamaţiei  cronice a uterului, disfuncţiei ovarelor, tulburarilor  ciclului menstrual, precum şi problemelor de reproducere.
- Bolilor  urologice: termoterapie in cazul  proceselor  inflamatorii cronice al sistemului genito-urinar şi alte.
- Boli ale tractului digestiv. Termoterapia  recomandat în mod special pentru bolile cronice gastro-intestinale (constipaţie cronică, flatulenţă, boala vezicii biliare si alte tractului gastro-intestinale, care sunt tratate prin activarea sistemului circulator si imbunatateste digestia.)
- Boli psihosomatice. Turba este un produs suplimetar  la orice program de tratament , care prevede relaxarea totală şi scoaterea  tensiuneii nervoase. 
Indicatii terapeutice:
- Recuperarea sistemului locomotor dupa traume si stari postoperatorie,
- afectiuni  ale sistemului musculo-scheletic,
- reumatism cronic si acut,
- afectiuni  ale sistemului nervos periferic
- tulburări al sistemului periferic  a circulatiei sangelui. 
Procedurile de bază:
- Hidroterapie
- Kinetoterapie  
- terapie manuala  
- electroterapie  
- termoterapie 
Contraindicatii:
- Bolile inflamatorii
- acutizari ale bolilor cronice

Hotelul "Atrii Superior" 4 * este  ataşat la hotelul "Dobrava 2000" 4 * - un hotel nou, în staţiunea Terme Zreče a fost deschis  în octombrie 2011.Camere: 25 camere duble, 6 familie, 6 camere duble…
Situat în inima staţiunii, la o altitudine de 395 m deasupra nivelului mării şi 17 km de la centrul de schi.Hotelul  Vital 4 *: 29 camere standard, 8 camere single, 10 camere familiale, 4 camere…
Vilele Terme Zrece reprezinta Case separate , înconjurate de verdeaţă, la 200 de metri de complexull "Vital & Klasic". Cazare: 10 vile, in  fiecare dintre acestea  sunt cate  4 apartamente (2 + 2 sau 4…

Tururi

http://www.naveliatur.md/ro/turism-extern/tururi/tururi-in-italia.html

Contacte

Chisinau, bd.Stefan cel Mare 200, of.205
Tel. +37322 748575
Fax: +37322 750695
Mobil: +373 69 365 404
e-mail: naveliatur@gmail.com