Contacte
  • Română
  • Русский
A+ R A-
Belek
Belek

Belek

Statiunea Belek este situata la 30 km de centrul orasului Antalya, fiind o statiunea foarte importanta nu numai datorita luxoaselor cluburi si hoteluri de categoria 5 stele ce pot fi admirate de-a lungul unei plaje de nisip
auriu, ci si pentru ca aici exista Clubul National de Golf. Belekul a devenit o destinatie recunoscuta pentru concursurile internationale de golf datorita calitatii terenurilor de golf.
Fie ca sunteti interesati de golf, arheologie si istorie, sporturi de apa sau doar de relaxare pe plaja, Belek din Turcia este o destinatie de vacanta ideala. Toti turistii se vor putea bucura in Belek, cu vremea sa deosebita, plaje frumoase si atmosfera prietenoasa. 
300 de zile de soare – Belek este o destinatie de top pentru iubitorii de soare si nu exista niciun semn de intrebare pentru acest lucru, deoarece vara dureaza 8-9 luni. Vizitati Belek din Aprilie si pana in Noiembrie si va veti bucura de caldura, vreme uscata cu temperaturi intre 30-34 de grade.
Plaje Mediteraneene frumoase – apele calde din Belek, de culoarea turcoazului sunt ideale pentru toate tipurile de sporturi nautice. Inot, schi nautic, navigatie, canotaj si sporturi extreme de apa cum ar fi wind surfing, toate sunt disponibile. In plus, multe dintre plajele din Belek dispun de ape care sunt destul de calme pentru copii, ca acestia sa se poata juca in siguranta.
Golful Belek este principalul loc de golf al Turciei, acolo avand loc mai mult de 8 campionate pe an. Jucatori de toate nivelurile se vor bucura de terenurile minunate din Belek. Majoritatea acestor hoteluri sunt situate macar langa un teren important de golf.
Complexuri hoteliere de 5 stele – Statiunea Belek este renumita pentru fabuloasele sale hoteluri si resorturi de 5 stele. Multe hoteluri de acolo au propria lor plaja privata, iar serviciile sunt exceptionale, astfel incat majoritatea turistilor nu parasesc niciodata complexul hotelier.

Nu ezitati sa ne expediati o solicitare pentru a primi oferta dorita !

TEL: 748575 sau 750695 

 Hotel IC Santai Family Resort Belek este situat la 30 km de aeroportul din Antalya, la 6 km de Kadriye, la 40 km de centrul orasului, pe malul marii. Construit în1995, cu o suprafata totala…
 Hotelul Xanadu Resort Belek este situat la 40 km de aeroportul Antalya si la 50 km de centrul orasului Antalia, la 5 km de statiunea Belek, pe malul marii. Construit in anul 2000, cu o…

Tururi

http://www.naveliatur.md/ro/turism-extern/tururi/tururi-in-italia.html

Contacte

Chisinau, bd.Stefan cel Mare 200, of.205
Tel. +37322 748575
Fax: +37322 750695
Mobil: +373 69 365 404
e-mail: naveliatur@gmail.com