Contacte
  • Română
  • Русский
A+ R A-
Elenite
Elenite

Elenite

Elenite este una dintre cele mai mici statiuni de pe litoralul bulgaresc, ea fiind perfecta pentru cuplurile ce isi doresc intimitate sau pentru turistii care fug de agitatie.
Statiunea Elenite se afla in apropiere de Sunny Beach si Nessebar (aproximativ 10 km) si de Sveti Vlas (5 km). Elenite este unica pe litoralul din Bulgaria prin pozitionarea sa spre sud, oferind turistilor pana la 12 ore de soare. Pentru ca se afla la poalele muntilor Stara Planina, fiind inconjurata de o padure bogata, Elenite isi pastreaza aerul racoros specific statiunilor montane, facand ca zilele caniculare sa fie mai usor de suportat.
Plaja din Elenite este fina, cu un nisip stralucitor si apa curata. Cu toate ca este destul de ingusta, plaja nu este niciodata plina de turisti, nici chiar in varf de sezon.
In statiunea Elenite nu veti intalni nicio constructie care sa aminteasca de orasele prafuite, aici fiind doar hoteluri si vile. Cele 4 hoteluri din Elenite, de 4 stele, ofera servicii ireprosabile turistilor veniti din toata Europa.
Chiar daca este o statiune foarte mica, cu posibiltati de distractie reduse, turistii nu se vor plictisi. In Elenite, se pot practica sporturi de apa ca ski-jet, windsurf, sali de fitness, terenuri de tenis sau fotbal. Aici exista si un waterpark de dimensiuni reduse, comparativ cu cele din alte statiuni bulgaresti. Intrarea este gratuita, turistii fiind nevoiti sa isi achite doar sezlongul.

In sezonul de vara 2018 va circula ruta zilnica Chisinau - Elenite(autocar)
incepind din 31.05.2018 pina in 25.09.2018
Pretul tur-retur -  de la 35 euro/loc in autocar

Hotelele din statiune care ofera umbreluta si sezlongurile incluse in pret:
ANDALUCIA / ATRIUM BEACH        
ROYAL BAY ELENITE        
ROYAL PARK ELENITE        
VILLAS ELENITE         
ROYAL CASTLE


HVD Miramar Club Hotel 4* este situat pe plaja. Datorita pozitionarii sale, marea majoritate a camerelor beneficiaza de vedere la mare (laterala sau frontala). Distanta fata de localitatea Obzor - circa 1 km. Complexul a fost deschis…
Elenite Holiday Village 3* este amplasat la 600 m. fata de plaja.Ultima renovare in 2007. In cadrul complexului exista: 212 vilute cu 2 etaje ( 424 camere) si 35 vilute cu 3 etaje ( 105…
Atrium & Andalusia 4* este situat la 20 metri de plaja.Ultima renovare in 2010. Hotelul Atrium are 2 lifturi si 8 etaje pe care sunt dispuse 130 de camere duble. Camerele duble au suprafata de 20 mp.…

Tururi

http://www.naveliatur.md/ro/turism-extern/tururi/tururi-in-italia.html

Contacte

Chisinau, bd.Stefan cel Mare 200, of.205
Tel. +37322 748575
Fax: +37322 750695
Mobil: +373 69 365 404
e-mail: naveliatur@gmail.com