Contacte
  • Română
  • Русский
A+ R A-
Costa Brava
Costa Brava

Costa Brava

Costa Brava, partea cea mai de nord al Cataloniei, care se intinde de la Portbou la Blanes.Costa Brava inseamna “coasta salbatica” sau “coasta indrazneata”. Salvador Dali, Picasso sau Marc Chagall, au fost fascinati de acest ansamblu geografic exceptional. Costa Brava este regiunea Cataloniei unde turismul spaniol a inceput sa se dezvolte datorita climei blande, splendidei comuniuni dintre mare, plaja si munte, completata de bogata mostenire arhitectonica: castele in ruina ce strajuiesc golfuletele cu plaja, romantice biserici romanice si gotice, orase pitoresti, traditionale sate pescaresti. Costa Brava este un veritabil paradis natural, unde poate fi admirata o bogata varietate de flora si fauna. 
Tossa de Mar este cunoscuta ca fiind perla statiunilor de pe Costa Brava avand un peisaj incantator in care marea se combina cu coasta stancoasa plina de pini si flori. Stradutele inguste din centrul vechi al orasului sunt pline de restaurante si magazine iar micile golfuri sunt locuri ideale pentru a inota in apa cristalina a Marii Mediterane. 
Lloret de Mar este cea mai cunoscuta statiune din Nordul Barcelonei la o distanta de 65 km de metropola spaniola. Lloret este considerat un loc perfect de vacanta pentru toate categoriile de varsta. Cele 2 plaje Fenals si Lloret, zona de promenada, centrul vechi si Parcul Acvatic se numara printre atractiile acestei statiuni cunoscute si pentru viata de noapte extrem de agitata din timpul verii. 
Blanes este statiunea situata intre Costa Brava si Costa Maresme la o distanta de 60 de km de Barcelona. Gradina botanica “Mar I Mutra” din Blanes este una dintre cele mai interesante din Europa si este unul din obiectivele turistice principale de pe Costa Brava. Pe Costa Maresme se afla cateva statiuni care s-au dezvoltat foarte mult in ultimii ani oferind plaje superbe de nisip, hoteluri noi si moderne si multe posibiliati de distractie
Santa Susanna este cea mai noua statiune de pe Costa Maresme la doar 55 km de Barcelona in vreme ce Calella este cea mai mare statiune de pe Costa Brava la doar o ora distanta cu trenul de Barcelona.

 SEZON 2020/Pretul exprimat in euro / persoana/sejur 7 nopti cu BB(dejun) 02.06 - 22.06 - de la 583 €  In pret inclus: - zbor avia din Chisinau, bagaj de mina 8 kg- cazare 7 nopti cu…

Tururi

http://www.naveliatur.md/ro/turism-extern/tururi/tururi-in-italia.html

Contacte

Chisinau, bd.Stefan cel Mare 200, of.205
Tel. +37322 748575
Fax: +37322 750695
Mobil: +373 69 365 404
e-mail: naveliatur@gmail.com