Contacte
  • Română
  • Русский
A+ R A-
Becici
Becici

Becici

 Este o statiune foarte frumoasa, linistita, ideala  pentru vacanţa de familie.
Insusi oraşul Becici este foarte confortabil, există multe parcuri şi scuaruri cu pini, agave şi palmieri. Cele mai multe hotele din oraş sint de categoria 3* si 4*. Cu toate acestea, în ultimii ani, în mod activ are loc construcţia complexelor hoteliere de cea mai înaltă categorie. Paralel, are loc reconstrucţia hotelurilor existente. În Becici se afla şi una dintre cele mai bune plaje din Muntenegru  cu o lungime de aproximativ 2 km.
 Deşi orasul nu are prea multe atractii, odihna in această staţiune ofera o gramada de distractii - datorita faptului ca are o infrastructura de divertisment foarte dezvoltata. In oras exista multe cafenele confortabile, restaurante cu o bucatarie excelenta, magazine mari şi mici. Şi pentru că oraşul este situat nu departe de Budva, mulţi turişti viziteaza orasul Budva mergind pe jos sau cu trenurile turistice speciale, care circula la fiecare jumătate de oră.
 Statiunea Becici, de asemenea, este celebra darorita turneelor sale internaţionale de fotbal de plaja. În aceste turnee, cu placere participa şi multi dintre jucatorii de fotbal renumiti. In timp ce Kotor şi Budva sunt statiuni tipice pentru tineret, Becici este o statiune pentru odihna familiara, cu copii. Lipsa infrastructurii moderne este compensată cu bogatiile naturale unice ale statiunii şi a preţurilor scăzute.
 Aici este tot ce vă trebuie pentru odihna  linistita - plaje, mare, restaurante, cafenele şi baruri. Distanta de la Budva pina la Becici poate fi parcursa cu tramvaiul turistic in timp de 15 min.

Sezonul de vară 2020 destinația Muntenegru cu autocarul !

Rutele  vor fi efectuate în fiecare vinere si vor incepe de pe 05.06.2020 pînă la 21.08.2020.
Posibilitaea de rezervare va fi de minim 7 nopți si max 14 nopți.

Începând cu 12.06 vor fi rute regulate cu vizitarea a 5 obiective turistice:
1) Oprire Lacul Skadar ( tur spre Muntenegru)
2) Excursie Budva (a doua zi după sosire la destinatie)
3) Mănăstirea Moracha (retur spre Chisinau)
4) Canion Moracha (retur spre Chisinau)
5) Cazanele Dunării (retur spre Chisinau)

Vila Becica reprezinta un compex format din 3 vile: "Stevo", "Branko", "Duro"(format din 2 blocuri), este situata la doar 4 minute (≈350 m) de faimoasa plaja din Becici , respectiv 2 km de Budva. In…
Pret in euro/sejur 7 nopti cazare, (SPO till 30.06.2020) cazare din 01.08.2020 - 1415 euro(AI)/STD - 2 ADLcazare din 15.07.2020 - 1535 euro(AI)/STD - 2 ADLcazare din 20.08.2020 - 1400 euro(AI)/STD - 2 ADLcazare din 30.08.2020 - 1220 euro(AI)/STD - 2 ADLInclus in pret:- cazare 7 nopti-…