Contacte
  • Română
  • Русский
A+ R A-
Costa Dorada
Costa Dorada

Costa Dorada

Statiunea se afla in apropierea  Barcelonei, in provincia Catalunia, unde se afla unele dintre cele mai frumoase plaje ale Mediteranei spaniole. Zona de litoral din sudul Barcelonei se numeste Costa Dorada (coasta de aur), cu plaje marginite de palmieri.  Nisipul fin al plajelor si atmosfera tipic mediteraneeana sunt caracteristice pentru Costa Dorada.
Dintre statiunile sale, se disting cateva: 
- Salou, ca cea mai mare de pe coasta, cu o atmosfera calda si o viata de noapte dezvoltata; reperul simbol al statiunii - imagine celebra in cartile postale - este promenada cu palmieri care se afla chiar langa plaja.
- La Pineda si Cambrils sunt statiuni mai mici si mai linistite cu o diversitate de hoteluri si servicii turistice.
- Sitges este situata cel mai aproape de Barcelona dintre statiunile Costei Dorada si se distinge prin eleganta si atmosfera exclusivista.

                                                            Daca doriti sa practicati sporturi nautice sau golf, zona dispune de infrastructura adecvata.
            Nu in cele din urma, ceva ce cu siguranta trebuie de descoperit, este bucataria locala, care transforma fructele de mare in adevarate delicatese.
Pentru cei care doresc o vacanta activa oferim o gama variata de excursii: orasul Barcelona, manastirea Montserrat, Parcul tematic "Universal Mediteran", care se afla in apropierea statiunii  Costa Dorada.