Contacte
  • Română
  • Русский
A+ R A-
Bibione
Bibione

Bibione

Statiune de coasta situata la Marea Adriatica, aflata in regiunea  Veneto, Bibione este a treia cea mai populară staţiune maritimă din Italia. Bibione ofera vizitatorilor sai o varietate de peisaje: de la pădurile de pin care la trenurile de volei de plajă şi surfing; aici turistii se pot mucura de shopping şi tratamente spa, dar si de diferite sporturi nautice.

Bibione ofera turistilor sai o multitudine de posibilitati e petrecere a timpului liber: de la plaja lungă de 8 kilometri şi lată de 400 de metro, marcată cu steagul albastru, la atracţiile din apropiere (centrele comerciale pentru impatimitii shppingului, cluburile de noapte, restaurantele de pe malul marii, parcurile Aquasplash si Gulliverlandia, gradita zoologica din statiunea vecina Lignano).

Termele si centrele Spa din Bibione

Un aspect foarte valoros al statiunii Bibione se referă la central sau spa, Bibione Thermae, care este, de fapt, un stabiliment autonom indiferent de profilul turistic al staţiunii. Astfel, cei ce îşi fac vacanţa în Bibione ar putea să vrea să recurgă la serviciile şi la facilităţile oferite de acest centru spa, dintre care cele mai notabile sunt tratamentele profilactice, băile de noroi, tratamentele de inhalare şi cromoterapia, pentru a nu mai pomeni de hidromasaj.

Cel mai apropiat aeroport de statiunea Bibione este cel din Venezia, conectat prin zboruri directe din Chisinau.

Hotelul este situat în Lido del Sole, la doar 200 de metri de plajă și la 700 de metri de centru. Structura:Recepție, lift, restaurant, parcare (în funcție de disponibilitatea locurilor de parcare), loc de joacă pentru…
Hotel complet renovat în anul 2016, situat la 50 de metri de plajă, într-o zonă liniștită la câțiva pași de centru.Structura:Hotelul dispune de  receptie, lift, restaurant, depozit de biciclete, bar, acces la internet, terasă, parcare în funcție…