Contacte
  • Română
  • Русский
A+ R A-
Eforie Nord
Eforie Nord

Eforie Nord

Eforie Nord este situata intre Agigea la nord (5 Km)  si Eforie Sud  la sud (2 km) si  la circa 12 km de Constanta .Se poate ajunge fie cu trenul existand linia Constanta -Mangalia care este circulata permanent, fie cu mijloacele rutiere de transport in comun, din care exista o mare varietate de prestatori care ofera servicii de transport de diferite genuri si calitati.

Eforie Nord este statiune balneoclimaterica  permanenta cunoscuta pentru bazele de tratament balnear si este o statiune de vacanta foarte populara, unul din motivele care determina acest lucru fiind preturile rezonabile la serviciile turistice . Exista 3 centre prinicipale de tratament deschise tot timpul anului  : Sanatoriul  Balnear Efosan (GRAND) unul din cele mai vechi asezaminte pentru tratarea diferitelor afectiuni prin metode naturale (bai,aerosoli,namol de Techirghiol.) , Baza  de Tratament a Complexului Britania (fostul complex Steaua de Mare, Delfinul si Meduza ) si Centrul SPA al Hotelului Europa care este unul din cele  mai moderne si bine dotate centre din Romania.  .Deasemeni mai exista cateva centre de tratament mai mici fie la unele hoteluri cum ar fi Hotel Petrolul si Hotel Traian fie la diverse policlinici particulare care ofera servicii bune .Posibilitatile de agrement sunt reprezentate de o multime de restaurante, terase, baruri,discoteci, .Remarcam restaurantul Nunta Zamfirei  cu o traditie de 25 ani care ofera un program unic in Romania (programul respecta obiceiurile si meniul unei nunte traditionale romanesti , acompaniata de cantareti de muzica populara ) foarte in voga multi ani in urma , acum ceva mai putin datorita gusturilor noii generatii de tineri mai putin atrase de valorile traditionale autentice  si de muzica populara.

Plaja statiunii Eforie Nord atinge cam 3-4 km lungime si latimi de 20-100m, marginita in partea de nord a statiunii de o faleza inalta , loc de promenada binecunoscut in aceasta statiune. Plaja statiunii Eforie Nord prezinta urmatoarele diferentieri de a lungul ei : Plaja din partea de sud ,  spre Eforie Sud numita Belona este  portiunea cea mai  buna din statiune fiind mai mare , cu accesul foarte usor aici  neexistand faleza si avand si spatii de agrement numeroase ,  cea din centru si nordul statiunii este mai ingusta, aglomerata iar accesul se face de pe o faleza inalta pe scari  . Zona este cunsocuta sun denumirea La Debarcader.

Cazare: In ultimii ani s-au construit in Eforie Nord  cateva hoteluri noi si o multime de vile particulare cu un nivel ridicat de confort care depaseste confortul oferit de cateva hoteluri  vechi ,ramase de pe vremea comunismului si in care nu s-au mai facut renovari . Cateva din aceste vile si hotelrui care le prezentam cu detalii si imagini in paginile acestui site sunt cea mai potrivita alegere pentru turistii care vor sa isi petreaca vacanta in conditii de confort ridicat.

 Hotel concept alimentare ALL INCLUSIVE din statiune:
COMPLEX STEAUA DE MARE-MEDUZA/DELFINUL 3* 

SEZON 2020 ! CAMERE GARANTATE  - de la 387 EUR/ camera DBL room(2 adulti)/cazare dupa data de 01.07.2020  - de la 430 EUR/ camera DBL room(2 adulti) /cazare dupa data de 01.08.2020  - de la 290…