Contacte
  • Română
  • Русский
A+ R A-
Smrdaky
Smrdaky

Smrdaky

Statiunea balneo climaterica Smrdáky este cunoscută pentru tratamentul bolilor de piele. Acesta este situat în partea de vest a Slovaciei.Unicitatea  statiunii  se datoreaza compoziţiei sale specifica a apei minerale, cu un conţinut ridicat de hidrogen sulfuros şi nămol natural - peloidos.
Dea lungul istoriei sale de aproape 200 de ani, staţiunea Smrdáky a acumulat o bogată experienţă în tratarea  bolilor de piele greu de curat. La baza sa se afla - utilizarea  apei minerale (unice in felul sau) şi a nămolului curativ, bogat in sulf  in combinatie cu tratamentele balneoterapiutice, masaje, terapie carbonica, fototerapie, electroterapie, termoterapie si alte proceduri de tratament.

Multi pacienti care au trecut in aceasta statiune  un  tratament au simtit  îmbunătăţi semnificative, continuand să vină aici din nou.
Procedurile  medicale sunt oferite  în Centrul Balnear (hidroterapie, impachetari cu namol, masaje)  şi Centru de Reabilitare (electroterapie, terapie cu lumină, împachetări cu parafină), situat in hotelul  Central 2 **. Pentru tratamentul  copiilor  (de la 6 ani) este  un Centru pentru Copii "Eva", care paralel cu tratamentul este inclus  si cursul  şcolar.
Tratarea urmatoarelor  boli de piele:
1) Psoriasis vulgaris, generalisata;
2) Dermatitis atopica (Eczema atopicum);
3) Eczema chronicum, professionale;
4) Neurodermitis circumscripta;
5) Pruritus, Prurigo;  
6) Ichtyosis;
7) Sclerodermia circumscripta;  
8) Parapsoriasis;
9) Acne vulgaris, indurata, conglobata;
10) Rosacea;
11) Dermatitis rosaceiformis;