Contacte
  • Română
  • Русский
A+ R A-
Belek
Belek

Belek

Statiunea Belek este situata la 30 km de centrul orasului Antalya, fiind o statiunea foarte importanta nu numai datorita luxoaselor cluburi si hoteluri de categoria 5 stele ce pot fi admirate de-a lungul unei plaje de nisip
auriu, ci si pentru ca aici exista Clubul National de Golf. Belekul a devenit o destinatie recunoscuta pentru concursurile internationale de golf datorita calitatii terenurilor de golf.
Fie ca sunteti interesati de golf, arheologie si istorie, sporturi de apa sau doar de relaxare pe plaja, Belek din Turcia este o destinatie de vacanta ideala. Toti turistii se vor putea bucura in Belek, cu vremea sa deosebita, plaje frumoase si atmosfera prietenoasa. 
300 de zile de soare – Belek este o destinatie de top pentru iubitorii de soare si nu exista niciun semn de intrebare pentru acest lucru, deoarece vara dureaza 8-9 luni. Vizitati Belek din Aprilie si pana in Noiembrie si va veti bucura de caldura, vreme uscata cu temperaturi intre 30-34 de grade.
Plaje Mediteraneene frumoase – apele calde din Belek, de culoarea turcoazului sunt ideale pentru toate tipurile de sporturi nautice. Inot, schi nautic, navigatie, canotaj si sporturi extreme de apa cum ar fi wind surfing, toate sunt disponibile. In plus, multe dintre plajele din Belek dispun de ape care sunt destul de calme pentru copii, ca acestia sa se poata juca in siguranta.
Golful Belek este principalul loc de golf al Turciei, acolo avand loc mai mult de 8 campionate pe an. Jucatori de toate nivelurile se vor bucura de terenurile minunate din Belek. Majoritatea acestor hoteluri sunt situate macar langa un teren important de golf.
Complexuri hoteliere de 5 stele – Statiunea Belek este renumita pentru fabuloasele sale hoteluri si resorturi de 5 stele. Multe hoteluri de acolo au propria lor plaja privata, iar serviciile sunt exceptionale, astfel incat majoritatea turistilor nu parasesc niciodata complexul hotelier.

Nu ezitati sa ne expediati o solicitare pentru a primi oferta dorita !

TEL: 748575 sau 750695 

SEZON 2020 ! EARLY BOOKING till 15.03.2020 !zbor din 18.04.2020 - de la 410 euro/pers/7 nopti cazare tip camera DBL ROOM GARDEN VIEWconcept alimentare UAI Inclus in preț:zbor din Chisinau tur-returcazareconcept alimentare UALInclusivetransfer de grup…
    SUSESI LUXURY RESORT 5*, UALL  - de la 855 euro/pers  sejur 6 nopti cazareconcept alimentare UALLzbor din Chisinau din 01.08.2020transfer de grup aeroport-hotelas.medicala copil pina la 13 ani cu 2ad in odaie - gratis…