Contacte
  • Română
  • Русский
A+ R A-
Sozopol
Sozopol

Sozopol

Orasul Sozopol se afla in sudul litoralului bulgaresc la o distanta de 34 de kilometri de Burgas. Este una din cele mai populare statiuni turistice de pe litoralul bulgaresc, apreciat atit pentru cadrul natural deosebit cit si pentru arhitectura orasului istoric.
Sozopol este una dintre cele mai frumoase statiuni bulgare de la malul Marii Negre, aproximativ 60 km nord, care ofera o combinatie de arhitectura de stil vechi, cu linia pitoresc case strazile pietruite si numeroase restaurante si cafenele. Toate acestea este cocotat pe o suprafata mica pe pietre, ca un fel de stanca deasupra marii.
Сlima calda, plajele nisipoase, istorie si cultura, o fuziune de meniuri intre bucatariile bulgaresti, grecesti si turcesti, precum si de atmosfera deosebit de pitoreasca a statiunii.
Oferta de cazare este variata, fiind construite atat in orasul vechi cat si in orasul nou vile si hoteluri de diferite categorii, de la 2 la 5 stele. Cele din zona noua ofera servicii de o calitate mai buna si au mai multe facilitati: piscine, sali de sport, Centre SPA, terenuri de tenis, locuri de joaca pentru copii, sali de conferinte si parcari.
Sunt patru plaje cu nisipul fin, unele insa au la intrarea in apa si zone cu pietre. Sunt amenajate cu sezlonguri, umbrelute si baruri.
Restaurantele sunt numeroase si servesc specialitati bulgaresti, turcesti, grecesti sau apartinand bucatarie internationale. Multe dintre ele au terase si masa poate fi servita si in aer liber. La cele traditionale sunt organizate seara programe artistice cu dansuri si cantece bulgaresti. Noaptea va puteti distra in cluburile din zona.
Portul orasului este plin de barci sau yachturi. Pentru cei impatimiti de pescuit, si nu numai, din port se pot inchiria ambarcatiuni si echipament pentru pescuit pe Marea Neagra.
Villa List 4* este situat in partea centrala a statiunii Sozopol, la distanta de 30 m pina la plaja. Conditiile de cazare: Hotelul dispune de 100 camere duble, 10 apartamente, 2 apartamente lux si 1…

Tururi

http://www.naveliatur.md/ro/turism-extern/tururi/tururi-in-italia.html

Contacte

Chisinau, bd.Stefan cel Mare 200, of.205
Tel. +37322 748575
Fax: +37322 750695
Mobil: +373 69 365 404
e-mail: naveliatur@gmail.com