Contacte
  • Română
  • Русский
A+ R A-
Tivat
Tivat

Tivat

Tivat este unul dintre cele mai tinere oraşe din Muntenegru. Până la sfârşitul secolului al XIX-lea, oraşul, practic nu s-a dezvoltat. Dar în ultimele decenii, oraşul se dezvolta foarte activ. În prezent, anume in Tivat se afla aeroportul principal de pe coasta din Muntenegru. Prin urmare, practic toţi turiştii sositi în Muntenegru, fac cunoştinţa cu ţara incepind cu orasul Tivat. Anume acest fapt a determinat dezvoltarea orasului si infrastructurii acestuia. Chiar dacă oraşul este relativ tinar, aici există multe atractii pe care recomandam sa le vizitati. Printre principalele atractii ale orasului - superba gradina botanică, care este o mandrie a oraşului. Numai în această grădină botanică puteţi vedea numeroase specii de plante exotice, arbori, arbuşti. Toate plantele au fost aduse aici din toata lumea, de catre marinari. Turiştii curioşi vor fi interesaţi să viziteze Renessans Buche - o casa de vara foarte frumoasa, situata în inima oraşului. O senzatie placuta veti avea daca veti vizita insula cu flori, care gazduieste un monumente sacre unice. In apropiere de Tivat se afla insula St. Mark. Insula a fost construita special pentru nevoile clubului de la Paris. In prezent, acolo exista cam 100 de vile de lux. Dar principala atractie a orasului este plaja Plavi Horizont.

Hotel Palma 3*

Situat in orasul Tivat, la 85 km de Podgorica (capitala Muntenegru), la 45 km de Dubrovnik, prima linie de la mare.
In hotel: 114 camere şi 8 apartamente
Camera: dus/baie, aer conditionat, mini-bar, TV prin satelit, TV, telefon, WC.
Masa: mic-dejun, cinaPlaja: pietris, platforma.

Hotel Plavi Horizont 3*

Hotelul Plavi Horizont este situat pe peninsula Lustita, într-un golf pitoresc sub forma de potcoava Trashte, in sudul Golfului Kotor, cu o plajă de nisip (lungime 4 km).
În hotel: doua restaurante, bar de aperitive cu terasa, un magazin, un restaurant pe plaja, terenuri de sport pentru baschet, mini fotbal, tenis, volei, piscina, sauna.
Camere: hotelul dispune de 330 camere.

Hotel Kamelija 3*

Hotelul Kamelija/Mimoza este situate la 1,5 km de centrul oraşului Tivat, chiar pe plaja.
În hotel: 2 restaurante, bar de aperitive, 2 piscine cu apă de mare, terenuri de baschet, handbal, volei, terenuri de tenis, tenis de masa, amfiteatru in aer liber.
Camera: baie, telefon, dus/WC, balcon.
Masa: mic dejun/cina (menu).
Plaja: pina la plaja - 10 m, pietris/platformă.

Vila Cristina-Bjelila 3*

Vila Cristina este situata chiar pe plaja, intr-o zona pitoreasca Belila, situata în golful Boko-Kotor, între Tivat si Krasici, la 20 km de oraşul vechi Budva. Vila - casa de piatra din secolul al XVII-lea, renovat si decorat intr-un stil maritim. Este format din 6 apartamente echipate, de tip studio, situate pe trei etaje, cu vedere directa la mare. Primul etaj dispune de restaurant propriu, care sta la dispoziţia oaspeţilor; parcare proprie, plaja proprie cu dus, dotat cu sezlonguri, umbrele.
Toate apartamentele sunt dotate cu aer conditionat si TV. Fiecare apartament are terasa proprie cu vedere la mare, mini bucatarie, baie cu apă caldă şi rece. Toate cele şase apartamentele au cite un pat matrimonial. Un apartament este dublu, 4 apart. sint triple si un apartament pentru 4 pers. Vila dispune de o sală de lucru cu calculator şi cu acces la internet de mare viteza.

O parte din plaja proprie este destinata pentru copii, are o adincime mica

 

Tururi

http://www.naveliatur.md/ro/turism-extern/tururi/tururi-in-italia.html

Contacte

Chisinau, bd.Stefan cel Mare 200, of.205
Tel. +37322 748575
Fax: +37322 750695
Mobil: +373 69 365 404
e-mail: naveliatur@gmail.com