Contacte
  • Română
  • Русский
A+ R A-
Kemer
Kemer

Kemer

Kemer este o statiune situata la 40 km de orasul Antalya, intr-un frumos decor de munte si mare, fiind cu mare atentie proiectat pentru a combina frumusetile inconjuratoare cu posibilitatile multiple de a petrece o vacanta perfecta. Tot aici exista marina cu multiple facilitati pentru impatimitii de yachting care se pot bucura de superbe croaziere in golfurile salbatice din sudul statiunii.
Plajele sunt bune, fiind atat cu nisip cat si cu pietris, si sunt mentinute perfect curate. Marea e agitata, iar complexul Moonlight Beach (deschis publicului contra unei taxe de intrare modice) ofera posibilitati excelente de practicare a sporturilor de uscat si de apa.
La 15 km de Kemer se afla Phaselis, portul care in trecut avea rol de centru comercial - la moment ofera facilitati pentru practicarea sporturilor nautice iar pe faleza din apropierea portului se afla multe magazine, cafenele, restaurante si baruri cochete. Tot in apropiere se afla si Olympos, ansamblu care contine un teatru antic si un templu din Evul Mediu.
Asezarea, avand pe fundal muntii inalti ai Liciei, este bun punct de plecare pentru excursii la antichitatile din Licia sau catre Antalya.

Nu ezitati sa ne expediati o solicitare pentru a primi oferta dorita !

TEL: 748575 sau 750695 

 

Tururi

http://www.naveliatur.md/ro/turism-extern/tururi/tururi-in-italia.html

Contacte

Chisinau, bd.Stefan cel Mare 200, of.205
Tel. +37322 748575
Fax: +37322 750695
Mobil: +373 69 365 404
e-mail: naveliatur@gmail.com