Contacte
  • Română
  • Русский
A+ R A-
Bled
Bled

Bled

Statiunea Bled este una din cele mai populare  destinaţii de vacanţă din Slovenia, unde va puteti odihni în orice moment al anului. Statiunea predispune de diferite tipuri de odihna:  de la  activă pana la  cei ce preferă liniştea şi pacea. Toata lumea poate găsi aici ceva pentru suflet.Lacul Bled sa afla la o Înălţimea de 501 m deasupra nivelului mării, cu o adâncime de 31 m, lungime  2 km. si  1 km lăţime. Lacul a fost  creat de ghetarul Bohini,  care  in perioada estivala se incalzeste  pina la 24 grade  si care se  alimenteaza din izvoarele calde  ale acestuia. Lacul ingheata doar in perioada de iarna, formând un patinoar natural. De asemenea, există si  un patinuar de gheaţă acoperit  unde se poate patina. Zona pietonală din jurul lacului este de 6 km. Deasupra lacului se află un vechi  castel  din  secolului XI, unde în prezent este un muzeu istoric şi un restaurant naţional. Statiunea este ideala pentru amatorii de schi si a sporturilor de iarna. Aici este partie de schiat, iar direct de la receptia hotelului puteti procura Schi Pass   Goreniska, care va da oportunitatea sa schiati in toate statiunile de schi din apropiere.De la majoritatea hotelelor in perioada de iarna se organizeaza shi bas pana la partii.
Este de mentional ca statiunea are o infrastructura bine pusa pe picioare, unde puteti gasi unitati de cazare la diferit pret si gust, si in acelas timp aveti unde Va puteti petrece sarile in companie si buna dispozitie!

Informaţii de schi: Pe teritoriul Statiunii este un munte de 1000 de metri pentru schiori. Puteţi merge, de asemenea, cu autobuzul, care este inclus în preţul de ski-pass, la Bohinj, îunde  există zeci de pante diferite. Aproape de hotel, "Golf" este situat  telecabina, care  duce la traseul Straja.
Sezonul de ski: ianuarie-februarie.
Altitudine: 131 m;
Zona de pârtii: 6 hectare.
Numărul de ascensoare: 2
- telescaune: 1
- coarda: 1
- funeculare : Nu
Trasee: sunt  echipate cu tunuri de zăpadă şi sunt iluminate. Lungimea totală a pantelor: 1 km
- Black: nu
- Red 500 m
- Blue: 500 m
- Schi fond: 15 km.
Informaţii suplimentare: şcoală de schi, instalatii pentru zăpadă artificială, la procurarea tichetelor pentru ascensor - accesul gratuit la patinoar.  Schiorii mai avansati pot merge la schiat in Bohinj, Vogel (36 km), Kobla (25 km), Zatrnik (12 km), Pokljuka (18 km), Kranjska Gora (45 km), Krvavets (45 km), Sorishka Planina (33 km ). Autobuz cu transfer gratuit ruleaza ruta Bled - Kobla - Vogel.

Tururi

http://www.naveliatur.md/ro/turism-extern/tururi/tururi-in-italia.html

Contacte

Chisinau, bd.Stefan cel Mare 200, of.205
Tel. +37322 748575
Fax: +37322 750695
Mobil: +373 69 365 404
e-mail: naveliatur@gmail.com